Hoe ga ik te werk
als trouwfotograaf

Een dag vol intimiteit & connectie.
We gaan voor heerlijk eindresultaat.

Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik hou van die dingen die gewoon gebeuren. Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is. Ik kies er dan ook voor om mij te concentreren op de intimiteit, de connectie. 

Ik hecht veel waarde aan de tijd die we samen doorbrengen, en aan mijn werk super goed doen. Jullie hebben al jullie vertrouwen naar mij toe gegooid door mij jullie dag te laten vast leggen, en ik ga er voor zorgen dat het eindresultaat heerlijk is.

Én weet je ik ben gewoon ook niet de typische fotograaf. Ik maak mij niet snel zorgen en m’n chill-factor is altijd hoog. Ik geloof niet in perfectie, alleen in een goede tijd hebben. En ik hou van mensen vastleggen, Oh wat ben gek op het vastleggen van mensen. Gewoon zoals ze zijn. De glorieuze, de geestige, de schunnige, de stille, wilde, verlegen, avontuurlijke en gereserveerde menselijkheid van mensen. Dat is wat ik meebreng naar jullie dag, een oog voor kleine momentjes, voor de mensen die samen deel uitmaken van jullie dag. 

Ik zal je bruiloft rustig observeren, kletsen en lol hebben met jullie en jullie gasten, spelen met de kinderen en de hond knuffelen. Terwijl ik mijn ogen ophoud voor de vluchtige momenten, die zich de hele dag heen laten zien.

Stap voor stap. Wat kunnen jullie verwachten?

1

Kennismaken!

Oké voordat we los gaan, moet ik nog wel beschikbaar zijn. Stuur mij een berichtje via het contact formulier of via whatsapp en ik laat je weten of ik nog kan en dan kunnen we daarna lekker ergens een kopje koffie/thee aan drinken. Dan kunnen jullie mooi vragen stellen aan mij, mij leren kennen en ik jullie! 

Boeken en geboekt!

Jullie willen mij erbij hebben! Ik stuur een aanbetaling van €450 en als die rond is, is het officieel én ben ik erbij op jullie trouwdag! YEAH! In de tussentijd kunnen jullie mij natuurlijk vragen stellen, dingen overleggen.. je trouwkaartje sturen (nee hoor ik spaar die niet.. hoe kom je erbij :P) Zo’n 4 tot 6 weken voor jullie trouwdag ontvangen jullie van mij de vragenlijst voor alle informatie die ik nodig zou kunnen hebben om alles vlotjes te laten verlopen op jullie trouwdag. Maximaal twee weken voor jullie voor jullie trouwdag zijn alle facturen verstuurd. 

2
3

Tijdens jullie trouwdag

Vanaf het moment dat jullie mij willen ben ik er met mijn skills, ervaring, visie, apparatuur, back-ups, dubbele geheugenkaarten, heleboel accu’s. Goedgemutstheid, al genietend en met grote-chill factor. Ik ga vrijwel direct aan de slag, glaasje water en doooor! Ik zorg op jullie trouwdag aardig goed voor mijzelf, ik heb watee en een broodje mee als lunch, maar mijn avondeten laat ik aan jullie over haha 😉 

Na Jullie trouwdag

Oh yes getrouwd! Jullie ontvangen een preview van mij binnen 7 dagen na jullie trouwdag met 10 á 20 foto’s én binnen 8 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie alle bewerkte foto’s in mijn herkenbare kleurrijke en contrastrijke stijl. In deze galerij staat ook jullie slideshow! Ook stuur ik de link naar het bestel formulier voor het luxe album. Ga er lekker samen voor zitten en geniet van jullie trouwdag! 

4
5

Trouwalbum

Ik vind dat foto’s altijd afgerukt horen te worden, Iedereen krijgt daarom van een klein fotoalbum van mij. Via de link in de mail kunnen jullie alle opties voor jullie luxe album bekijken en doorgeven via het bestel formulier.