Trouwalbum collectie 2023

De beste manier om je trouwdag terug te kijken is je trouwalbum.

Een trouwalbum is een prachtige manier om jouw trouwfoto’s te bewaren en terug te kijken. Jullie krijgen natuurlijk al jullie foto’s digitaal, maar toch krijg je bij mij altijd een klein fotoalbum! Jullie kunnen er voor kiezen om dit fotoalbum te upgraden. Om jullie album zo te personaliseren zoals jullie willen. 

Vierkant-kantel

“Door mij ontworpen, op duurzame, stevige
bladzijden & handgemaakte trouwalbums.”

Waarom een fotoalbum? Foto’s horen niet thuis op een harde schijf, die horen afgedrukt te worden 😉 dus voila, jullie krijgen altijd een klein fotoalbum bij jullie trouwreportage! 

Maar hoe werkt het upgraden? Wat kost het? En wat zijn de opties? Alles wat je moet weten over een trouwalbum vind je op deze pagina.

Hoe gaat het in z’n werk?

01. Als eerst kiezen jullie zelf 90 (50 pagina’s) of 140 (80 pagina’s) foto’s uit in jullie online galerij, door middel van de hartjes aanklikken bij de foto. Deze foto’s komen in het album!

02. Kies lekker wat voor omslag jullie willen: het materiaal, de kleur en personalisatie (jullie namen, trouwkaartlogo, een illustratie vanaf een foto. Of kies voor een foto op de voorzijde en dan ook welke foto.

03. Ik maak een eerste opmaak voor jullie dit duurt 4á5 weken vanaf het moment dat ik jullie favorieten heb ontvangen). 

04. Zodra de opmaak klaar is gaat jullie album naar de drukker. Het duurt veelal 8 weken voor dat ik het album ontvang, hierna doe ik een laatste check om er zeker van te zijn dat alles goed is. Ik stuur jullie dan een berichtje dat ik het album heb. Dan pak ik jullie prachtige boek in en stuur ik hem verzekerd naar jullie toe (met track-and-trace). Geef hem een mooi plekje in huis zou ik zeggen!

Enkele voorbeelden

De voordelen van een professioneel trouwalbum