MET LIEFDE FOTOGRAFEER IK VOOR STICHTING EARLYBIRDS

Earlybirdjes

Wist je dat 1 op de 10 baby’s te vroeg geboren wordt? Dit kan met 36 weken zijn, maar (helaas) ook al na 24 weken zwangerschap. Kleine, kwetsbare kindjes. Op 17 november is het Wereld Prematuren Dag: een dag waarop stil wordt gestaan bij alle kindjes die te vroeg geboren zijn.

Met heel veel liefde fotografeer ik sinds 2018 voor Stichting Earlybirds. Een prachtige stichting die kosteloos fotoreportages aanbiedt aan (ouders van) prematuur geboren baby’s in het ziekenhuis. Een klein lichtpuntje voor de ouders, in een spannende tijd. Foto’s die vastleggen hoe het op dat moment is; Een vertellende reportage met verzorgings- en knuffelmomenten. Een foto van het gezin (als dat medisch gezien kan) en mooie details waardoor je goed kunt zien hoe klein het kindje is.

Foto’s, die juist zo mooi belangrijk zijn om alles tijdens en na afloop een plekje te geven met zoiets kleins als een paar foto’s maken, kunnen wij als vrijwilligers van Stichting Earlybirds iets heel moois geven: die belangrijke herinnering in beelden!

Het is echt met heel veel liefde en dankbaarheid dat ik dit mag doen. Hieronder kun je foto’s bekijken van een aantal reportages die ik heb mogen maken van dappere earlybirdjes en hun trotse ouders

Liefs,
Karen

stichting-earlybirds-fotograaf-karen-velleman-groningen-sappemeer (2)