iedereen op onze bruiloft vond je te gek!!

KVFOTO – Karen Velleman Fotografie
Groningen
T. 06 24 67 99 23
E. hallo@kvfoto.nl
KVK. 5989310

meisje in tijdens fotoshoot in drents bloemenveld

GEEN STIJVE FOTO’S

Vriendelijk, gezellig en gewoon d’r zelf. Het maken van foto’s is heerlijk ontspannen. Geen stijve en nerveuze foto’s gewoon moment opnames van de momenten die je net niet verwacht en het mooist zijn. Super!

-Ilona

ZO PUUR!

Wat een toffe foto’s Karen, dank!
Zo puur! Helemaal kenmerkend voor jouw foto’s (en voor jou als persoon).

– Gerbrich & Vincent

IN ALLE RUST & MET GEVOEL VOOR HUMOR

Top fotografe. In alle rust en met gevoel voor humor hebben we een geweldige shoot gehad. Ik ben blij met de foto’s. Ze zijn prachtig en ik krijg van vele vrienden en kennissen ook spontaan hele positieve reacties op mijn nieuwe profiel foto. Als je iemand wilt voor een kwalitatieve fotoshoot raad ik absoluut Karen aan, ze is het zeker waard!

Veronique

I EVEN CRIED


We received our photo’s and album <3 Love it! I even cried when i saw the album. looks amazing! All the photos are so beatifull! The quality of the photos is really great! Thank you so much fot your effort to make our wedding album and all the photos!

Robbert & Meyre

LIEF, SOCIAAL,
GRAPPIG & SPONTAAN

Karen is heel professioneel, en in omgang is ze heel lief, sociaal grappig en spontaan. Je merkt bijna niet dat je een trouwfotograaf hebt. Ze maakt op de juiste momenten de perfecte foto’s. We kijken met veel plezier terug naar de foto en denken dan: oh waaw ja toen gebeurde dit of toen was dit en dat. Het was een geweldige dag met Karen aan onze zijde.

Marije & Albert

GEZELLIGE EN RELAXTE SHOOT!

Wat een PRACHTIGE foto’s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zo Mooi had ik ze nooit verwacht! Nogmaals ontzettend bedankt voor de gezellige en relaxte fotoshoot.

– De mama van deze meid

GEEN POESPAS, GEWOON ECHT!

Wat een top fotograaf!! Je op je gemak laten voelen, de juiste echte emotie vastlegen en de kleuren gebruik zoals ze zijn. Geen poespas, gewoon echt! Prachtige beelden als eindresultaat. Dankjewel!

-Madame Laurine (www.madamelaurine.nl)

WAS ER GEWOON STIL VAN

Wauw wauw wauw mijn complimenten voor de super mooie foto’s die je hebt gemaakt. Was er gewoon stil van

Klasien & Mike

ONGEDWONGEN & PRECIES DE JUISTE MOMENTEN VASTLEGGEN

Super fijne trouwfotograaf, toen ik haar ontmoette was ik direct onder de indruk van de uitstraling van haar foto’s en albums. Ze weet op een ongedwongen manier precies de juiste momenten vast te leggen. Wij hebben echt genoten van haar aanwezigheid op onze “grote dag” en we raden ieder ander aan met Karen in gesprek te gaan voor een trouw-reportage! Wij vonden het ook prachtig dat ze naast mensen ook dieren fantastisch kan vastleggen op de foto, we hebben mooie herinneringen van onze trouwdag weten vast te leggen door Karen Velleman en zijn haar daar erg dankbaar voor.

Rosanne & Sikko

GRANDIOZE FOTO’S

Fantastische bollebuikenshoot gehad! Karen is direct een klik mee en lekker ls. Mijn virend die een beetje camera schuw is komt ook uit zijn schulp en het zijn eigenlijk allemaal grandioze foto’s geworden! Mooie belichting met de avondzon, erg dromering en romantisch. Verheug mij nu al op de newbornshoot!!

Laura & Dennie

IK WAS DIRECT
ONDER DE INDRUK

JE MERKT AAN ALLES DAT KAREN ONTZETTEND ERVAREN IS.

Wat zijn we blij met onze foto’s! En de ervaring van de fotosessie zelf was ook heel positief. We zijn niet zo van het poseren, maar dat was ook juist helemaal niet de bedoeling. Karen gaf ons goede aanwijzingen en we hebben ons totaal niet ongemakkelijk gevoeld. Integendeel, we hebben echt lol gehad. De ontspannen en leuke sfeer zie je goed terug in de foto’s. Ze weet op een leuke manier de aandacht van een baby of huisdier te trekken. Je merkt aan alles dat Karen ontzettend ervaren is, maar ook veel plezier heeft in haar werk. Voor de bijzondere momenten zullen we Karen absoluut opnieuw vragen en kunnen haar zeker aanbevelen.

– Gerwin & Bernice