TROUWEN!

‘Ik hou er van als foto’s mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto’s met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.’

Werkwijze

Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik hou van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is. Ik kies er dan ook voor om mij te concentreren op de intimiteit, de connectie.

Ik hecht veel waarde aan de tijd die we samen doorbrengen, en aan mijn werk super goed doen. Jullie hebben al jullie vertrouwen naar mij toe gegooid door mij jullie dag te laten vast leggen, en ik ga er voor zorgen dat het eindresultaat heerlijk is.

Én weet je ik ben niet je typische fotograaf. Ik maak mij niet snel zorgen en m’n chill-factor is altijd hoog. Ik geloof niet in perfectie, alleen in een goede tijd hebben. En ik hou van mensen vastleggen, Oh wat ben gek op het vastleggen van mensen. Gewoon zoals ze zijn. De glorieuze, de geestige, de schunnige, de stille, wilde, verlegen, avontuurlijke en gereserveerde menselijkheid van mensen. Dat is wat ik meebreng naar jullie dag, een oog voor kleine momentjes, voor de mensen die samen deel uitmaken van jullie dag.

Ik zal je bruiloft rustig observeren, kletsen en lol hebben met jullie en jullie gasten, spelen met de kinderen en de hond knuffelen. Terwijl ik mijn ogen ophoud voor de vluchtige momenten, die zich de hele dag heen laten zien.

1.Voor de bruiloft


Stuur mij een berichtje. Want jullie houden van spontaan, ongedwongen, gezelligheid, niet te volgepropte dagen en intieme sfeer. Ik laat jullie snel weten of ik beschikbaar ben.

Kennismaken. Jullie kunnen mij vragen stellen, mij leren kennen en ik jullie!

Boeken. om jullie datum vast te leggen in mijn agenda stuur ik een aanbetaling.

Geboekt. jullie kunnen mij met al jullie vragen appen bellen . Jullie mogen mij jullie trouwkaart sturen (vind ik leuk! hahaha) Ik stuur tussendoor jullie één of meerdere facturen die simpel via ideal te betalen is (in delen betaling is zoals je leest mogelijk), alle facturen zijn verstuurd voor jullie trouwdag aan. Ook ontvangen jullie van mij nog een vragenlijstje in de mail voor jullie trouwdag aan.


2.Tijdens de bruiloft


Ik ben er. vanaf het moment dat jullie willen met mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie. Authentiek, oprecht en natuurlijk rete-gezellig.

Jullie trouwdag zit vol fantastische, spannende, liefdevolle, grappige, onvergetelijke momenten. Geniet er van! YOU-DO-YOU!


3. Na de bruiloft


Preview. Jullie krijgen een hele grote preview binnen twee week na jullie trouwdag. Deze grote preview komt in jullie album.

Galerij. 
Ik stuur jullie tussen de 7-9 weken na jullie bruiloft alle bewerkte foto’s toe in mijn herkenbare true-to-nature met wat extra oemf stijl.

Nieuwsgierigheid.
 Ik kan niet wachten om te horen wat jullie er van vinden. Ik check maar zo’n tien keer per minuut of ik al een berichtje terug heb. hahaha nee zonder gekheid, natuurlijk ben ik nieuwsgierig. Ik gooi zoveel liefde erin en hoop dat jullie er net zo blij mee zijn als ik.


Album. De fotogalerij hebben jullie al ontvangen, jullie kunnen er voor kiezen om jullie album te upgraden. Jullie kiezen dan zelf jullie favoriete foto’s, welk formaat, cover, personalisatie en aantal bladzijdes en ik maak daarmee een mooie album voor jullie. Zodra het album klaar is kunnen jullie hem natuurlijk ophalen.


Voor ons is liefde: Lachen tot je snurkt. Willekeurig elkaars hand vastpakken, beseffen dat de ander dat eigenlijk niet deed, elkaar aan kijken en dan elkaar extra hard beetpakken. Het is rondtoeren met onze oude auto, terwijl we genieten van de omgeving en de tijd wegkletsen. Het is fietsen met ons hondje achterop. Het is waterspetters naar elkaar gooien en hopen dat de ander ervan gaat gieren. Het is lekker mopperen en zorgen maken over de zelfde dingen.

Texel is voor ons liefde, het haardvuurtje, de wandelingen, het gevoel het samenzijn met familie en vrienden. Gekke bekken trekken, geluiden en slappe grappen maken die alleen wij van elkaar schattig vinden of begrijpen. Het is lekker eten & Lekker eten voor elkaar maken. Het is altijd een kus bij komen en gaan en begrijpen dat we twee eigen mensen zijn die ervoor hebben gekozen om samen te zijn. Het is vooral ook zoveel mogelijk met elkaar willen doen en delen.

TARIEVEN

Recht-door-zee-pakket

De meesten gaan voor een uurtje klaarmaken, uurtje feest en al dat moois er tussen in. Liever zelf uren samenstellen, dat kan! Jullie dag Lekker simpel, daar houden we van!

Trouwalbum cadeau (20×20)
Kennismaking
Reiskosten in Nederland
Minimaal 300 foto’s (bij 6u)
Bewerkte digitale foto’s

6 uur aanwezig: 1245,-
8 uur aanwezig:  1595,-
10 uur aanwezig: 1945,-

Extra of minder uren fotografie is 175 p.u

Combinatiedeals

willen jullie een leuke foto voor op de uitnodiging of een voorproefje hoe het is om bij mij voor de camera te staan? Boek een fotoshoot voor jullie samen in combinatie met een trouwreportage en ontvang 50 euro korting.

Hele dag.

Het langste aantal uren, 12 uur aanwezig: €2695. Inclusief 25×25 Trouwalbum inclusief 40 pagina’s

Ieder bruidspaar verdient mijn persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit. Ik fotografeer daarom maar een maximaal aantal bruiloften per jaar. Wees er dus op tijd bij om teleurstellingen te voorkomen.

Wat zeggen anderen

De aandacht die Karen heeft voor mensen is terug te zien in haar foto’s. Snelle en superfijne communicatie tijdens het proces, met spectaculaire jaloersmakende foto’s als resultaat. Wij zijn heel gelukkig met het prachtige trouwalbum die we nu als blijvende herinnering hebben!

Lilo & Martijn

Super fijne trouwfotograaf, toen ik haar ontmoette was ik direct onder de indruk van de uitstraling van haar foto’s en albums. Ze weet op een ongedwongen manier precies de juiste momenten vast te leggen. Wij hebben echt genoten van haar aanwezigheid op onze “grote dag” en we raden ieder ander aan met Karen in gesprek te gaan voor een trouw-reportage! Wij vonden het ook prachtig dat ze naast mensen ook dieren fantastisch kan vastleggen op de foto, we hebben mooie herinneringen van onze trouwdag weten vast te leggen door Karen Velleman en zijn haar daar erg dankbaar voor.

Rosanne & Sikko

Wat zijn we blij met onze foto’s! En de ervaring van de fotosessie zelf was ook heel positief. We zijn niet zo van het poseren, maar dat was ook juist helemaal niet de bedoeling. Karen gaf ons goede aanwijzingen en we hebben ons totaal niet ongemakkelijk gevoeld. Integendeel, we hebben echt lol gehad. De ontspannen en leuke sfeer zie je goed terug in de foto’s. Ze weet op een leuke manier de aandacht van een baby of huisdier te trekken. Je merkt aan alles dat Karen ontzettend ervaren is, maar ook veel plezier heeft in haar werk. Voor de bijzondere momenten zullen we Karen absoluut opnieuw vragen en kunnen haar zeker aanbevelen.

Gerwin & Bernice

Karen is heel professioneel, maar in omgang is ze heel lief, sociaal, grappig en spontaan. Je merkt bijna niet dat je een trouwfotograaf mee hebt. Ze maakt van de juiste momenten de perfecte foto’s. We kijken met veel plezier terug naar de foto’s en denken dan : oh wauw ja toen gebeurde dat of toen was dit en dat. Het was een geweldige dag met Karen aan onze zijde.

Albert & Marije

Super fijne trouwfotograaf, toen ik haar ontmoette was ik direct onder de indruk van de uitstraling van haar foto’s en albums. Ze weet op een Super fijne trouwfotograaf, toen ik haar ontmoette 18-08-2018 was voor ons een prachtige dag…..Karen heeft deze dag dan ook bijzonder mooi vastgelegd met oog voor details. De kinderen, familie, huisdieren, paard,pony en natuurlijk wij hebben geweldige foto’s gekregen die je echt terugnemen naar het moment! Omdat het gebeurde op een ontspannen manier zie je dit ook terug in de foto’s…..echt top Karen…

Esther & Marcel

Karen is a great photographer, I had a lovely time during the photoshoot and she made sure to make me feel comfortable in front of the camera. She also arranged to find a lovely location, and was very timely in providing the finished photos afterwards, which are beautiful! Great talent and professionalism.

A & J


Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: