TROUWEN!

Trouwen!

Ik hou er van als foto's mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto's met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.

Karen.

Voor ons is liefde, lachen tot je snurkt. Willekeurig elkaars hand vastpakken, beseffen dat de ander dat eigenlijk niet deed maar gewoon je hand schampte, elkaar aan kijken en dan elkaar extra hard beetpakken. Het is rondtoeren met onze oude auto, terwijl we genieten van de omgeving en de tijd wegkletsen. Het is fietsen met ons hondje achterop. Het is waterspetters naar elkaar gooien en hopen dat de ander ervan gaat gieren. Het is lekker mopperen en zorgen maken over de zelfde dingen.

Texel is voor ons liefde, het haardvuurtje, de wandelingen, het gevoel het samenzijn met familie en vrienden. Gekke bekken trekken, geluiden en slappe grappen maken die alleen wij van elkaar schattig vinden of begrijpen. Het is lekker eten & Lekker eten voor elkaar maken. Het is altijd een kus bij komen en gaan en begrijpen dat we twee eigen mensen zijn die ervoor hebben gekozen om samen te zijn. Het is vooral ook zoveel mogelijk met elkaar willen doen en delen. 

Lees Meer Over Mij

Rosanne & Sikko
Rosanne & Sikko
Lees verder
Karen is heel professioneel, Super fijne trouwfotograaf, toen ik haar ontmoette was ik direct onder de indruk van de uitstraling van haar foto’s en albums. Ze weet op een ongedwongen manier precies de juiste momenten vast te leggen. Wij hebben echt genoten van haar aanwezigheid op onze “grote dag” en we raden ieder ander aan met Karen in gesprek te gaan voor een trouw-reportage! Wij vonden het ook prachtig dat ze naast mensen ook dieren fantastisch kan vastleggen op de foto, we hebben mooie herinneringen van onze trouwdag weten vast te leggen door Karen Velleman en zijn haar daar erg dankbaar voor.
Ato & Monique
Ato & Monique@username
Lees verder
We hadden Karen als onze trouwfotograaf en ik kan absoluut zeggen dat we zeer tevreden waren met het resultaat! Ze leek de essentie van elk moment vast te leggen tijdens onze speciale dag. Spontane foto’s, grappige interacties, speelse invalshoeken, ze legde ze allemaal vast. Het leek bijna alsof ze overal tegelijk was. 5 sterren van ons, we raden haar zeker aan!!
Lilo & Martijn
Lees verder
De aandacht die Karen heeft voor mensen is terug te zien in haar foto's. Snelle en superfijne communicatie tijdens het proces, met spectaculaire jaloersmakende foto's als resultaat. Wij zijn heel gelukkig met het prachtige trouwalbum die we nu als blijvende herinnering hebben!
Marieke & thomas
Lees verder
Iedereen op onze bruiloft vond je te gek!
jullie moment trouwambtenaar
Lees verder
Al een paar keer met Karen mogen samenwerken. Zij ziet net die dingen die een foto zo mooi maakt. Daarbij is Karen ook nog eens prettig in de omgang en stelt personen op hun gemak vooral door haar tomeloze humor. Echt een Top wijf.
Esther en Marcel
Lees verder
18-08-2018 was voor ons een prachtige dag.Karen heeft deze dag dan ook bijzonder mooi vastgelegd met oog voor details. De kinderen, familie, huisdieren, paard,pony en natuurlijk wij hebben geweldige foto's gekregen die je echt terugnemen naar het moment! Omdat het gebeurde op een ontspannen manier zie je dit ook terug in de foto's. echt top Karen.
Previous
Next

geen thema's. geen rages. gewoon connecties.

Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik hou van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is. Ik kies er dan ook voor om mij te concentreren op de intimiteit, de connectie. 
 
Ik hecht veel waarde aan de tijd die we samen doorbrengen, en aan mijn werk super goed doen. Jullie hebben al jullie vertrouwen naar mij toe gegooid door mij jullie dag te laten vast leggen, en ik ga er voor zorgen dat het eindresultaat heerlijk is, dat.. dat is wat ik graaf wil! 

Én weet je ik ben gewoon ook niet de typische fotograaf. Ik maak mij niet snel zorgen en m’n chill-factor is altijd hoog. Ik geloof niet in perfectie, alleen in een goede tijd hebben. En ik hou van mensen vastleggen, Oh wat ben gek op het vastleggen van mensen. Gewoon zoals ze zijn. De glorieuze, de geestige, de schunnige, de stille, wilde, verlegen, avontuurlijke en gereserveerde menselijkheid van mensen. Dat is wat ik meebreng naar jullie dag, een oog voor kleine momentjes, voor de mensen die samen deel uitmaken van jullie dag. 

Ik zal je bruiloft rustig observeren, kletsen en lol hebben met jullie en jullie gasten, spelen met de kinderen en de hond knuffelen. Terwijl ik mijn ogen ophoud voor de vluchtige momenten, die zich de hele dag heen laten zien.

Tarieven.

De meesten gaan voor een uurtje klaarmaken, uurtje feest en al dat moois er tussen in. Jullie bepalen zelf hoelang ik erbij ben. Jullie dag, lekker simpel daar houden we van!

INCLUSIEF:

– Alle bewerkte foto’s.
– Verrassingstrouwboekje die ik voor jullie maak
– Kennismaken (altijd vrijblijvend) 

– Selectie & Editing tijd
– Grote preview met highlights in jullie mailbox.
– Alle bewerkte foto’s
– Twee maanden toegang tot jullie
persoonlijke online galerij.
– Brandstofkosten in Nederland.
– BTW.

 

IK FOTOGRAFEER

Het samen grapjes maken.

De mag ik dát stukje.

De mag ik dan dát stukje.

De knuffels van je familie.

De kleine momentjes van liefde en trots.

De ja hoor! Ze zijn getrouwd!

De intimiteit.

De trotse mama's.

én de trotse papa's.

De twee families die één worden.

Met mooie, liefdevolle, rauwe, echte én ja vrij vaak ook volkomen willekeurige fotografie

Om iets unieks, eerlijks en authentieks te creëren, net zoals jullie zijn.

Plus i keep it simple (zoals alle goede dingen in 't leven).

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: