TROUWEN!

‘Ik hou er van als foto’s mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto’s met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.

HIEROM KIES JE MIJ :
VOOR ONS IS LIEFDE

Lachen tot je snurkt. ‘S avonds in een lege bios een filmpje pakken. Rondtoeren in de oude auto, fietsen met de hond achterop. Het is waterspetters naar elkaar gooien en hopen dat de ander ervan in de lucht springt, en het liefst gilt.

Texel is liefde, het haardvuur, de wandelingen, het gevoel, het samenzijn. De Gekke bekken, geluiden en slappe grappen maken naar elkaar. Samen eten & lekker eten voor elkaar maken. Samen over dezelfde dingen klagen. Even je gedachte verliezen terwijl je staart naar de ander. Altijd een kus bij komen en gaan + nergens anders ter wereld willen zijn dan naast degene waar je gek op bent.

Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Ik hou van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is. 

Ik kies er dan ook voor om mij te concentreren op de intimiteit, de connectie. Dat doe ik door mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie.

Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik ben altijd opzoek naar de momenten tussen de grote momenten. Al deze kleine momenten maken het verhaal levendig. Ik hou het simpel, zoals alle goede dingen in het leven. Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd.

De bruiloften die ik fotografeer zijn wonderbaarlijk uniek. Wat ze vooral gemeen hebben is dat de focus ligt op de mensen die er zijn. Ze zijn intiem, gezellig en relaxed. Je kent ze wel van die alles komt goed mensen, die gewoon doen wat ze willen doen, van die mensen die meegaan in de veranderlijkheid van de dag en ongegeneerd zichzelf zijn. 

Dit ben ik!

Fotograaf in hart en nieren,
Gevoelsmens, dierenliefhebber, harde werker,
Bourgondiër, nuchter, grappenmaker,
gek op het leven met alle rust en chaos,
Groningse geboren en getogen’.

Waardering: 5 uit 5.

Iedereen op onze bruiloft vond je te gek!!

–Marieke & Thomas

Waardering: 5 uit 5.

Super fijne trouwfotograaf, toen ik haar ontmoette was ik direct onder de indruk van de uitstraling van haar foto’s en albums. Ze weet op een ongedwongen manier precies de juiste momenten vast te leggen. Wij hebben echt genoten van haar aanwezigheid op onze “grote dag” en we raden ieder ander aan met Karen in gesprek te gaan voor een trouw-reportage! Wij vonden het ook prachtig dat ze naast mensen ook dieren fantastisch kan vastleggen op de foto, we hebben mooie herinneringen van onze trouwdag weten vast te leggen door Karen Velleman en zijn haar daar erg dankbaar voor.

–Sikko & Rosanne

Recht-door-zee-pakket.

3 UUR – 799
6 uur – 1199
8 uur – 1599
10 uur – 1899

12 UUR – 2299


De meesten gaan voor een uurtje klaarmaken, uurtje feest en al dat moois er tussen in maar als jullie toch liever zelf uren samenstellen, kan dat ook. Jullie dag 😉 Lekker simpel, daar houden we van!


Trouwreportages zijn ALL-IN:

• BTW
Cadeau Album
• Preview
• Online galerij met de foto’s op hoge resolutie
• Een boel foto’s.
• Reiskosten in NL
• 50% korting op een Verlovingsshoot

Optioneel : album upgraden.

Hoe ‘t werkt.

01. VOOR

Stuur mij een berichtje. Want jullie houden net als ik van mijn fotografie stijl, van spontaan, ongedwongen, gezelligheid, niet te volgepropte dagen en intieme sfeer. Ik laat jullie snel weten of ik beschikbaar ben.

Kennismaken. jullie kunnen mij vragen stellen, mij leren kennen en ik jullie!

Boeken. om jullie datum vast te leggen in mijn agenda stuur ik een aanbetaling.

Geboekt. jullie kunnen mij met al jullie vragen appen bellen . Jullie mogen mij jullie trouwkaart sturen (vind ik leuk! hahaha) Ik stuur tussendoor jullie één of meerdere facturen die simpel via ideal te betalen is, alle facturen zijn verstuurd voor jullie trouwdag aan.

02. TIJDENS

Ik ben er. vanaf het moment dat jullie willen. Met mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie. Authentiek, oprecht en natuurlijk rete-gezellig.

Jullie trouwdag zit vol fantastische, spannende, liefdevolle, grappige, onvergetelijke momenten. Geniet er van! YOU-DO-YOU!

03. NA

Preview. Jullie krijgen een uitgebreide preview binnen een week na jullie trouwdag.

Galerij.
Ik stuur jullie tussen de 6-8 weken na jullie bruiloft alle bewerkte foto’s toe in mijn herkenbare true to nature met wat extra oemf stijl.

Nieuwsgierigheid.
Ik kan niet wachten om te horen wat jullie er van vinden. Ik check maar zo’n tien keer per minuut of ik al een berichtje terug heb. hahaha nee zonder gekheid, natuurlijk ben ik nieuwsgierig. Ik gooi zoveel liefde erin en hoop dat jullie er net zo blij mee zijn als ik.

Album.
De fotogalerij hebben jullie al ontvangen, in de tussentijd ben ik ook hard aan de slag gegaan om van jullie preview een mooi album te maken. Jullie kiezen zelf welke kleur linnen of kunstleer. Jullie kunnen er ook voor kiezen om jullie album helemaal naar wens te maken.

Zodra het album klaar is kunnen jullie hem ophalen.

ZOALS HET ECHT WAS.

Trouwfotograaf groningen Trouwfotograaf drenthe
Trouwfotograaf Nederland

Genomineerd tot trouwfotograaf van het jaar 2020.
Genomineerd voor beste trouwbedrijf 2019.
WPJA documentary story award.
18 lifetime awards Wedisson.
25 mywed editors choice.
Featured op boredpanda.com – Halloween.
3 publicaties perfectwedding.
3 Badass weddingphotographer awards.

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: