‘Ik hou er van als foto’s mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto’s met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.

VOOR ONS IS LIEFDE

Lachen tot je snurkt. ‘S avonds in een lege bios een filmpje pakken. Rondtoeren in de oude auto, fietsen met de hond achterop. Het is waterspetters naar elkaar gooien en hopen dat de ander ervan in de lucht springt, en het liefst gilt.

Texel is liefde, het haardvuur, de wandelingen, het gevoel, het samenzijn. De Gekke bekken, geluiden en slappe grappen maken naar elkaar. Samen eten & lekker eten voor elkaar maken. Samen over dezelfde dingen klagen. Even je gedachte verliezen terwijl je staart naar de ander. Altijd een kus bij komen en gaan + nergens anders ter wereld willen zijn dan naast degene waar je gek op bent.

Ik ben een fotograaf voor de mens die van de mens houd en voor de dierenliefhebbers. Ik fotografeer met een knipoog, een beetje kunstig met niet teveel poespas, een bult liefde en nabijheid. Ik hou van die dingen die gewoon gebeuren.  Niet te donker, niet te licht en gewoon, mooi, zoals het is. 

Ik kies er dan ook voor om mij te concentreren op de intimiteit, de connectie. Dat doe ik door mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie.

Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik ben altijd opzoek naar de momenten tussen de grote momenten. Al deze kleine momenten maken het verhaal levendig. Ik hou het simpel, zoals alle goede dingen in het leven.

Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd.

De bruiloften die ik fotografeer zijn wonderbaarlijk uniek. Wat ze vooral gemeen hebben is dat de focus ligt op de mensen die er zijn. Ze zijn intiem, gezellig en relaxed. Je kent ze wel van die alles komt goed mensen, die gewoon doen wat ze willen doen, van die mensen die meegaan in de veranderlijkheid van de dag en ongegeneerd zichzelf zijn. 

Recht-door-zee-pakket.

6 uur – €1175,-
8 uur – €1545,-
10 uur – €1915,-

Elk uur meer of minder kost €185,-

De meesten gaan voor een uurtje klaarmaken, uurtje feest en al dat moois er tussen in. maar als jullie toch liever zelf uren samenstellen, kan dat ook. Jullie dag 😉 Lekker simpel, daar houden we van!

Trouwreportages zijn ALL-IN:

• BTW
• Trouwalbum 
• Grote preview binnen een week
• Online galerij met de foto’s op hoge resolutie
• Een boel foto’s, ja een heleboel.
• Reiskosten in NL
• 15% korting op een Verlovingsshoot

Een luxe kwaliteit album met lay-flat pagina’s. Materiaalkeuzes gaan van linnen, leer, hout tot nubuck.
Check hier de albums

ZOALS HET ECHT WAS.


Hoe ‘t werkt.

01. VOOR

Stuur mij een berichtje. ik laat jullie weten of ik beschikbaar ben.

Kennismaken. jullie kunnen mij vragen stellen, mij leren kennen en ik jullie!

Boeken. om jullie datum vast te leggen in mijn agenda stuur ik een aanbetaling.

Geboekt. Ik stuur jullie een factuur die simpel via ideal te betalen is. In de tussentijd kunnen jullie mij alle vragen appen die jullie hebben

02. TIJDENS

Ik ben er. vanaf het moment dat jullie willen. Met mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie. Authentiek, oprecht en natuurlijk rete-gezellig.

03. NA

Preview. Jullie krijgen een uitgebreide preview binnen een week na jullie trouwdag.

Galerij.
Ik stuur jullie tussen de 6-8 weken na jullie bruiloft alle bewerkte foto’s toe in mijn herkenbare true to nature met wat extra oemf stijl.

Nieuwsgierigheid.
Ik kan niet wachten om te horen wat jullie er van vinden. Ik check maar zo’n tien keer per minuut of ik al een berichtje terug heb. Ik gooi zoveel liefde erin en hoop dat jullie er net zo blij mee zijn als ik.

Album.
Jullie hebben de galerij ontvangen en kunnen beginnen met het uitkiezen van jullie favorieten. Ik stuur een mail met alle info hier over. Ook kan ik het album voor jullie samenstellen.