TROUWEN!

Ik hou er van als foto’s mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto’s met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.

Trouwfotografie met mij betekend 90% foto’s van echte momenten want jullie houden namelijk van eigenheid, kleine verhalen tussen alle grote gebeurtenissen. Jullie houden van echte momenten. Jullie waarderen spontaniteit, veel lachen, vrijheid en creativiteit. Maar bovenal geloven jullie in een goeie tijd hebben met elkaar, gewoon zoals je bent. Zoals jullie het willen vieren.  

Tarief

Hoeveel uren jullie willen bepalen jullie zelf, de meesten gaan voor een uurtje klaarmaken (alles er tussenin) en een uurtje feest. Jullie dag, jullie keus, lekker simpel daar houden we van (en uiteraard kan ik hier qua logistiek bij helpen).

5 uur trouwfotografie voor €1174,-. 8 uur trouwfotografie voor €1699,- 11 uur trouwfotografie voor €2224,- Ieder extra of uur minder is €175,-


Het maakt niet uit hoeveel uren jullie kiezen, Dit krijgen jullie altijd:

✓ Spontane & verhalende trouwfoto’s
✓ Preview
✓ Complete selectie foto’s met alle bewerkte foto’s (het zijn er een boel)
✓ Zorgvuldige nabewerking in mijn herkenbare kleur- & contrastrijke stijl
✓ Online fotogalerij waarin jullie alle foto’s kunnen bekijken, delen en downloaden
✓ 20×20 fotoalbum met 16 pagina’s van jullie trouwdag (upgraden mogelijk)
✓ Slideshow van jullie dag
✓ Inclusief BTW & Verzendkosten album
✓ Inclusief brandstofkosten in NL
& een blij
ei: Een fotograferende professionele enthousiasteling (ikke!)

Van fotoboekje naar luxe trouwalbum

Foto’s zijn bedoeld om te koesteren, te bewaren, te beleven en door te geven. Jullie ontvangen standaard een klein fotoalbum bij jullie trouwreportage. Deze kan tot na de bruiloft nog worden geupgraded worden naar een groter exemplaar, compleet met eigen gekozen foto’s, 50 of 80 pagina’s, Kaft keuze en natuurlijk personalisatie voor op de kaft.

Alles begint met een eerste kennismaking.  Tijd voor koffie, thee, bier, lekkers en bovenal kletsen!

Stuur een berichtje, kijk ik direct voor jullie of ik nog beschikbaar ben (vooral de vrijdagen en zaterdagen in mei t/m september gaan heel hard) en dan prikken we even een datum om kennis te maken.

Wow! De foto’s zijn zo prachtig geworden. Heel veel mooie foto’s van ons samen op alle verschillende momenten, maar ook heel veel mooie foto’s van onze vrienden en familie. We zijn zo blij hoe je al deze momenten en mensen in beeld hebt gebracht. En we realiseren ons nu nog veel meer hoe belangrijk het is dat je een fotograaf op je bruiloft hebt die weet wat ze doet 🙂 zo knap hoe je die momenten gepakt hebt! -Marijn & Thomas Wauw wat een mooie fotos! We zijn al super blij! Ook zo leuk om met iedereen te delen en iedereen is helemaal enthousiast. – Karen & Hedde We hebben gisteravond de hele avond gespendeerd aan je foto's, wat fantastisch!! Was echt erg leuk! Bracht zoveel leuke herinneringen naar boven en wat heb je er veel gemaakt. Echt heel leuk! -Manfred en wendy Wauw elke foto op zichzelf is uniek vertelt een verhaal en geeft zo'n inkijkje in onze dag. -Carina en Hendrik Oooooooooooooooooooohhh KAREN! PRAHCTIGGGGGGGGG! Wat een feest om dit te krijgen!!! Echt we zijn zoooo blij met de foto's. Jemig! -Marley & Ralph Wauw wauw mijn complimenten voor de super mooie foto's die je hebt gemaakt. Was er gewoon even stil van. – Mike & Klazien Als wedding planner werk ik met vele fotografen, maar Karen is echt een top fotoograaf. Ze weet precies het juiste moment vast te leggen. Geen enkel detail word vergeten. zelfs als je denkt dat je niet fotogreniek bent, weet Karen een manier om dé foto te maken. – vertrouwd weddingplanner Al een paar keer met Karen mogen samenwerken. Zij ziet net die dingen die een foto zo mooi maakt. Daarbij is Karen ook nog een sprettig in de omgang en stel personen op hun gemak vooral door haar tomeloze humor. Echt een top wijf! – Ria, Jullie moment trouwambtenaar Karen ius heel professioneel, en in de omgang is ze heel lief, sociaal, grappig en spontaan, Je merk bijna niet dat je een trouwfotograaf hebt. Ze maakt van de juiste momenten perfecte foto's. We kijken met veel plezier terug naar de foto's en denken dan : ‘oh wauw ja toen gebeurde dit of toen was dit en dat'. Het was een geweldige dag met Karen aan onze zijde. – Albert & Marije We hadden Karen als onze trouwfotograaf en ik kan absoluut zeggen dat we zeer tevreden waren met het resultaat! Ze leek de essentie van elk moment vast te leggen tijdens onze speciale dag. Spontane foto's, grappige interacties, speelse invalshoeken, ze legde ze allemaal vast. Het leek bijna alsof ze overal tegelijk was. 5 sterren van ons, we raden haar zeker aan! �� – Ato & monique De aandacht die Karen heeft voor mensen is terug te zien in haar foto's. Snelle en superfijne communicatie tijdens het proces, met spectaculaire jaloersmakende foto's als resultaat. Wij zijn heel gelukkig met het prachtige trouwalbum die we nu als blijvende herinnering hebben! – Lilo & Martijn

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: