OVER MIJ

Karen.

'Fotograaf in hart en nieren, gevoelsmens, dierenliefhebber,grappenmaker, introverte extrovert, gek op het leven met alle rust en chaos.

Meer dan een fotograaf (de korte versie).
Ik ben een Dochter, tante, schoonzus, partner en vriendin. Ik word blij van vrije vogels, van liefdevolle mensen en van een grote glimlach. Ik ben gek op plezier, humor, connecties en no-nonsene. Ik hou van goed bereid eten, van vers gebakken brood met roomboter en zout, van speciaal bier met borrelplankjes.

HET LEUKSTE BEROEP VAN DE HÉLE WERELD.
Mijn dromen bestonden uit dierenarts, kunstenaar of archeoloog worden, ik wilde graag dino’s opgraven (ja ik leerde pas later op de basisschool dat dat een paleontoloog is en geen archeoloog haha) Maar als tiener wist ik het hoor, ik zou de wereld over reizen voor national geographic en mensen fotograferen.

Nooit geweten dat ik zo gek ben op ons kikkerlandje en alles en iedereen die erbij hoort en wat er allemaal op mijn pad zou komen en hoe dit alles er uiteindelijk voor zou zorgen dat ik mijn hart en ziel vond in het fotograferen van bruiloften, gezinnen en creatieve ondernemers.

Want fotograferen is hetgeen wat ik het aller-aller-allerliefste doe.

FIJNE DINGEN.
Samen met mijn man, gek op onze dieren waar we veel tijd mee doorbrengen. Ik ben een zogenoemd ‘paardenmeisje’ en heb ze dan ook jarenlang vastgelegd. Ik ben gek op oude auto’s, aangestoken door m’n man jaren geleden, helaas heb ik door al die jaren heen er nog steeds geen kaas van gegeten maar ze op de foto zetten ben ik een kei in hahaha.


Sinds mijn tienerjaren ben ik al gek op bordspelletjes en nog veel meer op gamen. Ook ben ik gek op teveel verschillende genres films, series en muziek. Ik ben zo één die de muziek hard aan heeft in de auto en dan natuurlijk keihard meeblèrd. Lekker burgerlijk fietsen samen met mijn man met onze hond in een mandje achterop doen we ook gewoon hoor. Heerlijk! Ik hou van lekker bij een kampvuur zitten, gesprekken en verhalen, van de stilte en de chaos die het leven met zich mee brengt. 

Previous slide
Next slide
Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: