RELAXTE FOTOSHOOT VOOR
JOU EN GELIEFDEN

Geen standaard geposeerde fotoshoot. Gewoon hartstikke chill.

Op de foto gaan is natuurlijk leuk maar boven alles enorm waardevol. Geen geposeerd gedoe, lekker bij jullie thuis of op locatie. Voor sessies thuis gaan we het hele huis door, om zo alle mooie plekken te benutten. Voor sessies op locatie kiezen we een mooie plek uit.

Ik hou het zo natuurlijk mogelijk, lekker vrij maar vooral ook lekker relaxed en gezellig. Samen knuffelen, een beetje pesten. Door de plassen stampen, kietelen. Sandwich faces en de slappe lach. Momenten om te bewaren, om vast te laten leggen.

PARAGRAAF KVA_7725_1

Alle vragen die je hebt over een fotoshoot...

Tarieven fotoshoot

Volledige fotoshoot - Newborn, Loveshoot, Gezin en Zwangerschap

Een Volledige fotoshoot als deze is voor 1 tot en met 6 personen en duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Soms wat korter en soms wat langer net hoe het loopt. Ze vinden thuis of op locatie plaats en huisdieren zijn welkom!

Day in the life

De bijzondere dingen van jullie dagelijks leven vastgelegd. Geen poseren, geen grootse voorbereidingen over wat je aan doet en waar je heen moet én dus geen stress. Ik kom namelijk lekker bij je jullie thuis, op locatie, op vakantie op het strand, in het park. Waar jullie zijn, ben ik ook!

 

 

Fotoshoot voor jullie samen

 Een fotoshoot is standaard tot één gezin. Shoots zijn exclusief reiskosten €0,35 per km vanaf mijn postcode 9611. Deze shoot is inclusief BTW en verzendkosten voor het album.

Voor altijd een hele mooie herinnering
We willen je nog bedanken voor de prachtige foto's. We zijn er echt heel erg blij mee. Dit blijft voor altijd een hele mooie herinnering.
- Bert, alida en elise
FANTASTISCH
ze zijn FANTASTISCH!
- Sharona & Geert + 1
Wat een prachtige serie
Karen, Wat een prachtige serie ! Ontzettend blij mee! Dankjewel!
- Annelies, Gerhard & edith
Onwijs blij mee
Ik heb de foto's nu in alle rust kunnen bekijken. Wat zijn ze prachtig (hartjes ogen) Echt onwijs blij mee! Dankjewel dat je ons zo hebt vastgelegd!
- Cheraine, mark en rosalie
Super mooi, dankjewel!
Jaaa, hier zijn we heel blij mee! Zo leuk om ook van ons drietjes foto's te hebben van de eerste week. Super mooi, dankjewel!
- Roos & Sean
Unieke foto
Wat een super unieke foto's heb je weten te maken! We zijn er zo blij mee!
- Esmee
Altijd al eens een loveshoot willen doen
Ik had altijd al eens een loveshoot willen doen, Na heel wat zoeken vond ik Karen. Ik besloot onze shoot bij haar te boeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. Karen heeft een vlotte babbel waardoor je snel op je gemak bent en dan krijg je erg natuurlijke en prachtige foto's. Dankjewel Karen!
- Désirée & Sievert
Onze liefde prachtige vastgelegd
Wauw! Wauw! Wauw! Met tranen in mijn ogen scroll ik door het album, wat heb jij ons en onze liefde prachtige vastgelegd!
- Frannie & Tamara
Fantastische bollebuikenshoot
Fantastische bollebuikenshoot gehad! Karen is direct een klik mee en lekker los. Mijn vriend die een beetje cameraschuw is komt ook uit zijn schulp en het zijn eigenlijk allemaal grandioze foto's geworden! Mooie belichting met de avond zon, er romantisch ook. Ik verheug mij nu al op de newbornshoot!
- Laura en Dennie
Ze zijn echt bloedmooi
Yaaay! Omg Karen ze zijn echt bloedmooi. En dat in die paar minuten! We zijn er super blij mee. Keep doing what you're doing! Ik hou van je compisties, van je close-up tot de wide shots.
- Danielle
Zo hebben we een prachtige serie foto
Een maal po de voorgestelde plek, kregen we uitleg wat de bedoeling was. ‘Soms vraag ik jullie wat te doen of ergens heen te lopen geen ik wat aanwijzingen en tips, verder vergeet maar lekker dat ik er ben'. En zo hebben we een prachtige serie foto's gemaakt. Het voelde zo ontspannen en natuurlijk dat ik eigenlijk karen vergat. Daardoor zijn de foto's erg m,ooie geworden. Een mooi moment en heerlijke foto's om op terug te kijken
- Fred en Thea
Voor onze trouwkaart
Super goede communicatie, fotograaf had een locatie uitgekozen, omdat wij dat hadden gevraagd. Super mooie foto's voor onze trouwkaart zijn het geworden. Het was een super gezellige ochtend.
- Ilona & Martijn
Vriendelijk, gezellig en gewoon
Echt een aanrader! Vriendelijk, gezellig en gewoon d'r zelf. Je voelt je direct op je gemak en het maken van foto's is heerlijk ontspannen. Geen stijve en nerveuze foto's, nee gewoon moment opnamen van de momenten die je net niet verwacht en dan de mooiste foto's worden. Super!
- Ilona
Foto's van het moment
Wij hebben Karen leren kennen via earybirds, waarbij ze prachtige foto's heeft gemaakt van onze tweeling. Onlangs heeft ze foto's gemaakt van onze hele familie in de natuur. Karen maakt foto's van het moment, geen geposeerde stijve kiekje. We zijn er erg blij mee!
- Marijke & Bart
Zo puur!
Wat een toffe foto's Karen, dank! Zo puur! Volgens mij is dat wel kenmerken voor jouw foto's (en voor jou als persoon).
- Gerbrich & Vincent
Zo mooi had ik ze nooit verwacht
Wat een PRACHTIGE foto's !!!!!!!! Zo mooi had ik ze nooit verwacht! Nogmaals ontzettend bedankt voor de gezellig en relaxte fotoshoot.
- Alida
Ze is het zeker waard!
Top fotografe. In alle rust en met gevoel voor humor hebben we een geweldige shoot gehad. Ik ben blij met de foto's. Ze zijn prachtig en ik krijg van veel vrienden en kennissen ook spontane hele positieve reactie op mijn nieuwe profielfoto. Al je iemand wil voor een kwalitatieve fotoshoot dan raak ik absoluut Karen aan, ze is het zeker waard!
- Veronique
Absoluut geen spijt
Absoluut geen spijt dat we Karen hebben gevraagd om foto's te maken van mijn paard! De foto's zijn zo mooi geworden! Ook de fotoshoot zelf was heel erg gezellig en Karen zorgt er wel voor dat je je op je gemak voelt! Zeker een aanrader!!
- Vera
Gezellige en geduldige fotografe
karen is een erg gezellige en geduldige fotografe die zelfs van een zeer ongeduldig paard prachtige foto's kan maken. Ik had echt waardeloze foto's verwacht doordat mijn paard z‘n complete trukendoos opentrok, maar karen bleef rustig, stelde mij op m‘n gemak en het resultaat is verbluffend! heel blij
- Linda
Heeft een hele fijne eigen stijl
Een aanrader! Karen maakt prachtige foto's, ziet de kleine details en heeft een hele fijne eigen stijl. Daarnaast is het altijd gezellig en neemt ze de tijd voor je, top!
- Manon