IN MIJN ELEMENT ALS
TROUWFOTOGRAAF

Verhalende trouwfoto's,
herinneringen om te koesteren

Ik hou er van als foto’s mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto’s met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.

Trouwfotografie met mij betekend een verhaal van echte momenten want jullie houden namelijk meer van spontane foto’s dan van geposeerde. Jullie bruiloftgasten zijn net zo belangrijk als jullie. Jullie bruiloft krijgt een uniek of eigenwijs jasje en jullie zoeken een fotograaf die zorgen wegneem, snel communiceert, houd van humor en relaxt is. Én bovenal geloven jullie in een goeie tijd hebben met elkaar, gewoon zoals je bent. Zoals jullie het willen vieren.

Tarieven trouwfotografie

Een trouwreportage begint bij
- 6 uur trouwfotorgafie

Hoeveel uren jullie willen? Dat bepalen jullie zelf, de meesten gaan voor een uurtje klaarmaken tot en met een uurtje van het feest.  Want hoe langer ik aanwezig ben, hoe meer waardevolle momenten ik kan vastleggen. Ieder extra uur kost €175,- Én dat gaat natuurlijk gepaard met elk uur aan meer foto’s. 

Hoe ga ik als fotograaf te werk?

Kiezen jullie mij als trouwfotograaf? Dan krijgen jullie een enorm gepassioneerd & enthousiast extra persoon bij op jullie dag. Ik maak lekker een praat en contact met iedereen zodat iedereen op zich op z’n gemak voelt bij mij en mijn camera (vooral die laatste, die schijnt enger te zijn dan ik haha). Ik beweeg mij lekker tussen iedereen door om afwisselende composities, mooi licht en momenten vast te leggen. Ik onderbreek geen momenten en fotografeer met mijn journalistieke trouwfotografie alles juist zoals het gebeurt, en helpt met liefde waar het nodig is.

Kleurrijke journalistieke trouwfotorgafie

Mijn foto’s zijn een kleur- en contrastrijke weerspiegeling van jullie trouwdag, die dag die vol zit met unieke en speciale momenten. die momenten leg ik vast in verhalende foto’s, zonder regie of onderbrekingen. Gewoon, perfect, zoals deze is ! Daarbij ligt niet alleen de focus op jullie, maar ook op al jullie vrienden, familie kennissen en huisdieren. Uiteindelijk vormen alle foto’s samen een mooi fotoverhaal en prachtige herinnering aan jullie bijzondere dag.

Wat jullie altijd krijgen:

Van fotoboekje naar luxe trouwalbum

Foto’s zijn bedoeld om te koesteren, te bewaren, te beleven en door te geven. Jullie ontvangen standaard een klein fotoalbum bij jullie trouwreportage. Deze kan na de bruiloft nog worden ingewisseld voor een groter exemplaar, compleet met eigen gekozen foto’s, kaft en personalisatie.

Wow! De foto’s zijn zo prachtig geworden
Heel veel mooie foto’s van ons samen op alle verschillende momenten, maar ook heel veel mooie foto’s van onze vrienden en familie. We zijn zo blij hoe je al deze momenten en mensen in beeld hebt gebracht. En we realiseren ons nu nog veel meer hoe belangrijk het is dat je een fotograaf op je bruiloft hebt die weet wat ze doet 🙂 zo knap hoe je die momenten gepakt hebt!
- Marijn & Thomas
Leuk om met iedereen te delen
Wauw wat een mooie fotos! We zijn al super blij! Ook zo leuk om met iedereen te delen en iedereen is helemaal enthousiast.
- Karen & Hedde
Wat fantastisch!!
We hebben gisteravond de hele avond gespendeerd aan je foto's, wat fantastisch!! Was echt erg leuk! Bracht zoveel leuke herinneringen naar boven en wat heb je er veel gemaakt. Echt heel leuk!
- Manfred en wendy
Inkijkje in onze dag.
Wauw elke foto op zichzelf is uniek vertelt een verhaal en geeft zo'n inkijkje in onze dag.
- Carina en Hendrik
KAREN! PRAHCTIGGGGGGGGG!
Oooooooooooooooooooohhh KAREN! PRAHCTIGGGGGGGGG! Wat een feest om dit te krijgen!!! Echt we zijn zoooo blij met de foto's. Jemig!
- Marley & Ralph
Was er stil van
Wauw wauw mijn complimenten voor de super mooie foto's die je hebt gemaakt. Was er gewoon even stil van.
- Mike & Klazien
Ze weet precies het juiste moment vast te leggen
Als wedding planner werk ik met vele fotografen, maar Karen is echt een top fotoograaf. Ze weet precies het juiste moment vast te leggen. Geen enkel detail word vergeten. zelfs als je denkt dat je niet fotogreniek bent, weet Karen een manier om dé foto te maken.
- vertrouwd weddingplanner
Dingen die een foto zo mooi maakt.
Al een paar keer met Karen mogen samenwerken. Zij ziet net die dingen die een foto zo mooi maakt. Daarbij is Karen ook nog een sprettig in de omgang en stel personen op hun gemak vooral door haar tomeloze humor. Echt een top wijf!
- Ria, Jullie moment trouwambtenaar
Sociaal, grappig en spontaan
Karen is heel professioneel, en in de omgang is ze heel lief, sociaal, grappig en spontaan, Je merk bijna niet dat je een trouwfotograaf hebt. Ze maakt van de juiste momenten perfecte foto's. We kijken met veel plezier terug naar de foto's en denken dan : ‘oh wauw ja toen gebeurde dit of toen was dit en dat'. Het was een geweldige dag met Karen aan onze zijde.
- Albert & Marije
Het leek bijna alsof ze overal tegelijk was
We hadden Karen als onze trouwfotograaf en ik kan absoluut zeggen dat we zeer tevreden waren met het resultaat! Ze leek de essentie van elk moment vast te leggen tijdens onze speciale dag. Spontane foto's, grappige interacties, speelse invalshoeken, ze legde ze allemaal vast. Het leek bijna alsof ze overal tegelijk was. 5 sterren van ons, we raden haar zeker aan!
- Ato & monique
Spectaculaire jaloersmakende foto's als resultaat
De aandacht die Karen heeft voor mensen is terug te zien in haar foto's. Snelle en superfijne communicatie tijdens het proces, met spectaculaire jaloersmakende foto's als resultaat. Wij zijn heel gelukkig met het prachtige trouwalbum die we nu als blijvende herinnering hebben!
- Lilo & Martijn