Trouwalbum collectie 2023

 

Bij ieder trouwfotografie pakket wordt een klein album meegeleverd. Willen jullie het aandenken aan jullie bruiloft nóg waardevoller maken? Upgrade dan jullie standaard fotoalbum naar een groter luxe fotoalbum. Deze albums bevatten speciale dikke platliggende bladzijden.  Jullie kunnen zelf kiezen welke kaft het beste bij jullie past, Jullie kunnen kiezen uit verschillende kleuren én er kan een personalisatie op de voorzijde (namen, illustratie, logo). Ik zal hem voor jullie designer en vormgeven!

➝ Voor €375,- hebben jullie een upgrade naar een groot 25×25 luxe fotoalbum met leer, hout of velvet cover.
➝ Het is tot na jullie bruiloft nog mogelijk om het standaard album te upgraden naar een groter formaat.

Wat is nu precies het verschil met het standaard fotoalbum? De albums die ik standaard bij een trouwreportage lever zijn kleiner van formaat en bevatten minder pagina’s. Dit maakt dat de boekjes een leuke preview zijn van jullie bruiloft. Daarnaast wordt het kleine album, in tegenstelling tot de grotere luxe fotoalbums, grotendeels als “verrassing” ontworpen en bevatten ze geen personalisatie op de cover. Het platliggende fotopapier is hetzelfde als bij de grotere albums, de cover opties zijn wel anders.

Werkwijze

01. Als eerst kiezen jullie zelf 130 foto’s uit in jullie online galerij, de komen in het album!

02. Kies lekker welk album jullie het mooist vinden.

03. Ik maak een eerste opmaak voor jullie en wanneer deze af is kunnen jullie deze digitaal inzien via een online programma kunnen jullie het album digitaal doorbladeren en feedback geven. Dit komt dan weer in mijn design programma terecht en ik ga dan weer voor jullie aan de slag.  

04. Is het design akkoord? Dan is het tijd om keuzes te maken. Welk materiaal cover en wat komt er op de voorkant te staan?  én ik denk graag met jullie mee! Als we er helemaal uit zijn dan gaat de bestelling naar de drukker. Zo’n 6 tot 8 weken later hebben jullie een prachtig album in handen, die een mooi plekje in jullie huis verdient


Leerwark Album


Hòlten Album

 


Schier Album

 

 

 

Blog at WordPress.com.

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: