BESTEL JULLIE TROUWALBUM
OF BEKIJK DE OPTIES

Een trouwalbum is een prachtige manier om jouw trouwfoto’s in te bewaren en terug te kijken. Jullie krijgen natuurlijk al jullie foto’s digitaal, maar toch krijg bij mij altijd een basisboekje! Waarom een basisboekje? Foto’s horen niet thuis op een harde schijn, die horen afgedrukt te worden. Dus voila, Mini-album! Maar hoe werkt het?

Bij ieder trouwfotografie pakket wordt een klein album meegeleverd. Willen jullie het aandenken aan jullie bruiloft nóg waardevoller maken? Upgrade dan jullie standaard fotoalbum naar een groter luxe fotoalbum. Deze albums bevatten speciale dikke platliggende bladzijden. Jullie kunnen zelf kiezen welke kaft het beste bij jullie past, Jullie kunnen kiezen uit verschillende kleuren én er kan een personalisatie op de voorzijde (namen, illustratie, logo, foto). Ik zal hem voor jullie designer en vormgeven!

Wat is nu precies het verschil met het standaard fotoalbum? De albums die ik standaard bij een trouwreportage lever zijn kleiner van formaat en bevatten minder pagina’s. Dit maakt dat de boekjes een leuke preview zijn van jullie bruiloft. Daarnaast wordt het kleine album, in tegenstelling tot de grotere luxe fotoalbums, grotendeels als “verrassing” ontworpen en bevatten ze geen personalisatie op de cover. Het platliggende fotopapier is hetzelfde als bij de grotere albums, de cover opties zijn wel anders.

Kleurkeuze

Kies uit onderstaande stoffen: 

Werkwijze

  1. Als eerst kiezen jullie zelf hoeveel pagina’s jullie willen hebben.
  2. Dan kiezen jullie foto’s uit in jullie online galerij, door middel van de hartjes aanklikken bij de foto. Deze foto’s komen in het album!
  3. Kies lekker wat voor omslag jullie willen: het materiaal, de kleur en personalisatie (jullie namen, trouwkaartlogo, een illustratie vanaf een foto).
  4. Met jullie favoriete foto’s maak ik een album dit kan tot 6 weken duren vanaf het moment dat ik jullie favorieten heb ontvangen.
  5. Zodra de opmaak klaar is verzend ik deze naar de drukker.
  6. Na zo’n 8 weken ontvang ik jullie album en zal ik hem nog een laatste keer controleren dan inpakken en aangetekend (verzekerd) verzenden naar jullie dichtbij zijnde postnl punt, jullie ontvangen van mij een track en trace op de dag van verzending
  7. Tijd om na te genieten van jullie album onder het genot van een hapje en drankje. Heerlijk!

Personalisatie