LOVESHOOT & ZWANGERSCHAP

Geen standaard geposeerde fotoshoot.
Gewoon hartstikke relaxed.

Ik kies er voor om mij te concentreren op de intimiteit, spontaniteit, de connectie. Dat doe ik door mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie.

Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik hou van natuurgetrouwe kleuren en ben altijd opzoek naar de momenten tussen de grote momenten. Al deze kleine momenten maken het verhaal levendig. Ik hou het simpel, zoals alle goede dingen in het leven.

Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd.

Gaan jullie trouwen en wil je graag foto’s voor op jullie trouwkaart? Zijn jullie gewoon enorm gek op elkaar of verwelkomen jullie, jullie eerste kindje en wil je dat op een mooie en relaxte manier vast laten leggen? Boek dan een Loveshoot, die ook perfect is voor je bollebuik! We zoeken een toffe locatie op om foto’s te maken (of we doen dat gewoon bij jullie thuis). We maken bijvoorbeeld een fijne wandeling, zoeken mooie plekjes op, genieten van het weer en kletsen wat. Neem lekker een biertje mee, warme choco, jullie hond… alles waar jullie gek op zijn. Zo ontstaan de mooiste en puurste beelden. You-do-you!

BASIS

Voor 2 personen.

+ fotosessie thuis of op locatie
+ Nabewerking
+ Online download galerij
+ 30 digitale foto’s
+ Huisdieren welkom
+ Tips en tricks

De hele galerij koop je al voor 75,- Extra

175,-

AVONTUURLIJK

2 personen
Geschikt voor activiteiten.

+ Fotosessie thuis of op locatie
+ Nabewerking
+ Online download galerij
Alle digitale foto’s
Reiskosten in Nederland
Minialbum
+ Huisdieren welkom
+ Tips en tricks

349,-

* Incl. BTW.
* Reiskosten vanaf 9611CG €0,33 per km

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D