LOVESHOOT & ZWANGERSCHAP

Geen standaard geposeerde fotoshoot.
Gewoon hartstikke relaxed.

Ik kies er voor om mij te concentreren op de intimiteit, spontaniteit, de connectie. Dat doe ik door mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie.

Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik hou van natuurgetrouwe kleuren en ben altijd opzoek naar de momenten tussen de grote momenten. Al deze kleine momenten maken het verhaal levendig. Ik hou het simpel, zoals alle goede dingen in het leven.

Ik fotografeer gewoon mensen die mensen zijn, zoals ze zelf zijn. Luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd.

Gaan jullie trouwen en wil je graag foto’s voor op jullie trouwkaart? Zijn jullie gewoon enorm gek op elkaar of verwelkomen jullie, jullie eerste kindje en wil je dat op een mooie en relaxte manier vast laten leggen? Boek dan een Loveshoot, die ook perfect is voor je bollebuik! We zoeken een toffe locatie op om foto’s te maken (of we doen dat gewoon bij jullie thuis). We maken bijvoorbeeld een fijne wandeling, zoeken mooie plekjes op, genieten van het weer en kletsen wat. Neem lekker een biertje mee, warme choco, jullie hond… alles waar jullie gek op zijn. Zo ontstaan de mooiste en puurste beelden. You-do-you!

Loveshoot & Zwangerschap

1-6 personen
Fotosessie thuis of op locatie
Huisdieren welkom
Tips & TricksBasis 206,- : Alle bewerkte foto’s
All-in 366,- : Alle werkte foto’s. Reiskosten in NL. Mini album

Alle shoots zijn Incl. BTW. Ik werk doordeweeks en in het weekend. Willen jullie met meer dan 6 personen op de foto dan kosten dit 10p.p. extra vanaf 9611. daarna €0,35 per km

COMBINATIE DEAL

Boek een zwangerschaps fotoshoot in combinatie met een newborn fotoshoot en ontvang €20,- korting.


Willen jullie een leuke foto voor op de uitnodiging of een voorproefje hoe het is om bij mij voor de camera te staan? Boek een fotoshoot voor jullie samen in combinatie met een trouwreportage en ontvang 50 euro korting.

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D