GEZIN
& NEWBORN

Geen standaard geposeerde fotoshoot.
Gewoon hartstikke relaxed.

€185,-

Samen met je gezin op de foto is natuurlijk leuk maar boven alles enorm waardevol. Geen geposeerd gedoe, lekker bij jullie thuis of op locatie duurt ongeveer een uur, soms wat langer als het tussendoor regent, ik denk dat ik nog meer moois kan fotograferen of als de kleine toch echt even verdrietig is. Voor sessies thuis gaan we het hele huis door, om zo alle mooie plekken te benutten. Voor sessies op locatie kiezen we een mooie plek uit. Ik hou het zo natuurlijk mogelijk, lekker vrij maar vooral ook lekker relaxed en gezellig. Samen knuffelen, een beetje pesten. Door de plassen stampen, kietelen. Sandwich faces en de slappe lach. Momenten om te bewaren, om vast te laten leggen. 

LOVESHOOT

LOVESHOOT

Relaxed. Gezellig voor als je samen de liefde wilt vieren.

€165,-

Je hebt geen speciale reden nodig voor mooie foto’s van jezelf te laten maken, maar de liefde is wel een top reden natuurlijk of je nu 1 of 20 jaar samen bent. Geen geposeerd gedoe, lekker bij jullie thuis of op locatie, de shoot duurt ongeveer een uur soms wat langer als het tussendoor regent, ik denk dat ik nog meer moois kan fotograferen.

PORTRET

Tijd voor jezelf!

€145,-

Ik ben altijd in voor shoots waar we onze creativiteit in kwijt kunnen! Foto’s waar je trots op kunt zijn. Ik krijg dan ook vaak de reactie “ben ik dit?! Wauw!” Ja! Je mag trots zijn op wie je bent. Deze shoots zijn dan ook een boost voor je zelfvertrouwen.

Ik hoor altijd graag van te voren wat voor soort shoot je graag zou willen en denk graag met je mee.
Zo komen we altijd tot een mooi eindresultaat!

ONDERNEMERS

EEN BOOST VOOR JE BEDRIJF.

Prijs op maat

We weten allemaal hoe belangrijk het is om te laten zien wie het gezicht achter het bedrijf is.
Ik krijg dan ook veel aanvragen van ondernemers die graag nieuwe foto’s voor hun website/instagram willen.
Dit zijn altijd zulke leuke shoots! Ik vind het belangrijk dat je persoonlijkheid naar voren komt in de foto. Daarom begin ik de shoot vaak gezellig met een kop koffie, want ik leer je graag kennen! 

MENS & DIER

€165

OMDAT ZE ZO SPECIAAL ZIJN.

Ooit had ik verzorgpony’s en een klein digitaal cameraatje die ik heel graag op de foto zette, ver voordat ik ooit wist dat ik zelf een paard en hond zou krijgen en überhaupt wist dat ik later fotograaf zou worden. De liefde ervoor is blijven bestaan.

 

MINIALBUM

€45 – €85

WANT FOTO’S ZIJN ER OM VAST TE HOUDEN

Mini albums zijn wat anders dan trouwalbums, omdat ze op een hele andere manier gemaakt worden zijn ze een top manier om de foto’s van je shoot in te bewaren. Er zijn twee varianten: De eerste variant is 14×14 en hebben 24 bladzijden. Deze heeft altijd een foto voorop en achter (één of meerdere) die jullie zelf kiezen (€45). De andere is 15×15 deze is net als trouwalbums, handgebonden en hebben speciale fotobladen. ook dit album heeft 24 bladzijden, bij dit album stuur ik jullie alle cover opties waar jullie uit kunnen kiezen.

 

Prijzen zijn per uur (zolang duren de shoots ongeveer) uitgezonderd een day in the life sessie. Tariiven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten €0.25 per kilometer