EEN MINISHOOT
IS VOOR IEDEREEN

Een minishoot is voor iedereen. Dus voor: Jou alleen, met je partner, je gezin, als zwangerschap en baby of zelfs zakelijk.

Gewoon een minishoot voor jullie zelf op een mooie plek. Ik organiseer op een paar dagen in het jaar speciale minishoot momenten. Wanneer het weer speciaal is, of een mooie plek is ontdenkt of een leuk idee is bedacht

Wanneer je jouw datum betaald, is je plek gereserveerd. Uiterlijk een week voor de datum krijgen jullie een routebeschrijving, of spreken we de exacte locatie af en dan spreken we ook direct een tijdstip af. We hebben natuurlijk ook nog even contact over het weer.

De shoot is klein en korter dan een gewone fotoshoot, dat betekend dat het minder lang duurt en dat je minder foto’s ontvangt dan bij een gewone fotosessie.

Ik hou het zo natuurlijk mogelijk, lekker vrij maar vooral ook lekker relaxed en gezellig. Samen knuffelen, een beetje pesten. Door de plassen stampen, kietelen. Sandwich faces en de slappe lach. Momenten om te bewaren, om vast te laten leggen.

Dit zijn alle minishoots voor dit jaar, doorgestreepte data zijn al geboekt!

Datum opties 2023
Maart 2023 alle geboekt 
November 2023 data nog niet bekend