FOTOGRAAF,
IN HART & NIEREN

Gevoelsmens, dierenliefhebber, grappenmaker, introverte extrovert, gek op het leven met alle rust en chaos. Confetti!

Bakkie plannen?
PARAGRAAF 1. KVA_7262_1

Meer dan fotograaf (de korte versie)

Ik ben een dochter, tante, schoonzus, partner en vriendin. Ik word blij van vrije vogels, van liefdevolle mensen en van een grote glimlach. Ik ben gek op plezier, humor en no-nonsene. Ik hou van goed bereid eten, van vers gebakken brood met roomboter en zout, van speciaal bier met borrelplankjes, kampvuurtjes en uitwaaien in de winter aan zee.

Play Video

Fotograaf zijn; het allerleukste!

Mijn dromen bestonden uit dierenarts, kunstenaar of archeoloog worden, ik wilde graag dino’s opgraven (ja ik leerde pas later op de basisschool dat dat een paleontoloog is hah!) Maar als tiener wist ik het hoor, ik zou de wereld over reizen voor National Geographic en mensen fotograferen.

Nooit geweten dat ik zo gek ben op ons kikkerlandje en alles en iedereen die erbij hoort en wat er allemaal op mijn pad zou komen en hoe dit alles er uiteindelijk voor zou zorgen dat ik mijn mijn absolute plezier vond in het fotograferen van bruiloften, gezinnen en creatieve ondernemers.

Want fotograferen is hetgeen wat ik het aller-aller-allerliefste doe

Fijne dingen + nog meer fijne dingen

Samen met mijn man, gek op onze dieren waar we veel tijd mee doorbrengen. Ik ben een zogenoemd ‘paardenmeisje’ en heb ze dan ook jarenlang vastgelegd. Ik ben gek op oude auto’s, aangestoken door m’n man jaren geleden, helaas heb ik door al die jaren heen er nog steeds geen kaas van gegeten maar ze op de foto zetten ben ik een kei in hahaha.

Sinds mijn tienerjaren ben ik al gek op bordspelletjes en nog veel meer op gamen en als een echt manusje van alles vind ik dan ook teveel verschillende genre films, series en muziek leuk.

Ik ben zo één die de muziek hard aan heeft in de auto en dan natuurlijk keihard meeblèrd. Lekker burgerlijk fietsen samen met mijn man met onze hond in een mandje achterop doen we ook gewoon hoor. Heerlijk! Ik hou van lekker bij een kampvuur zitten, gesprekken en verhalen, van de stilte en de chaos die het leven met zich mee brengt.