BESTEL Je harmonica album

Een harmonica fotoboekje is dus echt zo’n fotoboekje waarvan je denkt, die is leuk! Die wil ik hebben! Dus besloot ik, bij elke fotosessie er eentje cadeau te doen, er passen 16 tot 18 foto’s in van jullie fotoshoot.

Hoe gaat het in z’n werk?

01. Als eerst kiezen jullie zelf 18 foto’s uit in jullie galerij, door middel van de hartjes aanklikken bij de foto. Deze foto’s komen in het boekje

02. Jullie kiezen de omslag kleur voor het boekje, laat mij maar direct weten dat jullie de favorieten hebben uitgekozen.

03. Ik maak het boekje voor jullie en zal een leuke personalisatie voor jullie uitkiezen

04. Zodra het boekje klaar is gaat hij naar de drukker, ik stuur één keer in de maand tot anderhalf maand hun de album layouts toe. Zodra ik jullie boekje heb ontvangen van de drukker, doe ik een laatste check om te kijken of alles goed is. Daarna ga ik op albumroute om de boekjes rond te brengen (deze passen meestal gewoon door de brievenbus). Voor mensen die ver weg wonen, verstuur ik het boekje.