BABY & GEZIN

Geen standaard geposeerde fotoshoot.
Gewoon hartstikke relaxed.

Ik kies ervoor om mij te concentreren op de intimiteit, de spontaniteit, de chaos en de connectie. Dat doe ik door mijn combinatie van documentaire en lifestyle fotografie.

Mijn werk word niet gedreven door thema’s of rages. Ik hou van natuurgetrouwde kleuren met wat extra oemf en ik ben altijd opzoeken naar de momenten tussen de grote momenten, al die kleine momenten maken de foto’s levendig. Ik hou het simpel en relaxed, zoals alle goede dingen in het leven. Ik fotografeer jullie gewoon zoals jullie zijn, luidruchtig, stil, wild, verlegen, avontuurlijk en gereserveerd.

Op de foto gaan is natuurlijk leuk maar boven alles enorm waardevol. Geen geposeerd gedoe, lekker bij jullie thuis of op locatie. Voor sessies thuis gaan we het hele huis door, om zo alle mooie plekken te benutten. Voor sessies op locatie kiezen we een mooie plek uit. Ik hou het zo natuurlijk mogelijk, lekker vrij maar vooral ook lekker relaxed en gezellig. Samen knuffelen, een beetje pesten. Door de plassen stampen, kietelen. Sandwich faces en de slappe lach. Momenten om te bewaren, om vast te laten leggen. 

Fotoshoot

1-6 personen
Fotosessie thuis of op locatie
Huisdieren welkom
Tips & Tricks


Basis 206,- : Alle bewerkte foto’s
All-in 366,- : Alle werkte foto’s. Reiskosten in NL. Mini album

Alle shoots zijn Incl. BTW. Ik werk doordeweeks en in het weekend. Willen jullie met meer dan 6 personen op de foto dan kosten dit 10p.p. extra. Exclusief reiskosten vanaf 9611 €0,35 per km

Combinatie deal

Boek een zwangerschaps fotoshoot in combinatie met een newborn fotoshoot en ontvang €20,- korting.

Day in the life

Omdat het vastleggen van het dagelijks leven zó belangrijk is!
Favorietje! Klik hier voor meer informatie

Wat anderen zeggen?

Super leuke shoot gehad ! Karen weet een super ontspannen sfeer neer te zetten. Je vergeet bijna dat ze continu foto’s aan het maken is .. De foto’s stralen liefde uit, precies zoals we wilden.. We zijn er super blij mee en kunnen haar echt aanbevelen

Ilona

Super blij met de prachtige foto’s die Karen gemaakt heeft! Wij waren 12,5 getrouwd en Karen heeft deze dag op een mooie manier voor ons vast gelegd. En wat een enthousiaste en lieve meid, Karen super bedankt!


Gineke & Nico

Het was een erg fijne en vlotte shoot met Karen. Ook de service achteraf is uitstekend, dit ging allemaal erg vlot. En in tegenstelling tot andere shoots krijg je na afloop alle foto’s, een groot voordeel zo kun je rustig zelf beoordelen welke foto’s je wilt gebruiken!

Paula

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D