DAY IN THE LIFE

DAY IN THE LIFE. ALLEDAAGSE FAMILIEFOTO’S. GEWONE MOMENTEN, ZO WAARDEVOL


De knuffel en de glimlach, misschien ook kattenkwaad of een driftbui. Momenten die alledaags zijn en daardoor zelden of nooit een plekje op de foto krijgen. Maar juist de gewone dingen blijken later uiterst waardevol. Met name voor kleine kinderen, die nu nog te jong zijn voor eigen herinneringen. Aan het dagelijkse leven, in alle kleine details. Jullie manier van samenzijn. Vastgelegd, zodat het niet vergeten wordt.

Juist later is het dagelijks leven zo waardevol om op terug te kijken Juist de zo op het oog normale dingen vervagen zo snel. Als je zelf naar foto’s kijkt uit je kindertijd, dan zijn juist die gewone dingen zo waardevol.

Spelen met je vriendjes op straat, mama die een boekje voorleest, papa die stoeit met de kinderen of kinderen die kattenkwaad uithalen terwijl je aan het strijken bent. Ik wil dat vastleggen, voor later, zodat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden. Ik hou er van om momenten te vangen in alle eerlijkheid, boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Dus een lach, een traan en ook die driftbui.

KAREN.

Fotograaf in hart en nieren,
Gevoelsmens, dierenliefhebber, harde werker,
Bourgondiër, nuchter, grappenmaker,
gek op het leven met alle rust en chaos,
Groningse geboren en getogen’.

Waardering: 5 uit 5.

Karen heeft een geweldige day in the life shoot met ons gezin gedaan. Ik ben enorm verrast over de creativiteit van de foto’s. Een geweldige herinnering om later op terug te kijken. Bedankt Karen!

– Mirjam

Waardering: 4.5 uit 5.

Karen is bij ons thuis geweest voor een day in the life shoot. De shoot was heel relaxt, gewoon lekker ons eigen ding doen en ondertussen maakte Karen mooie foto’s! De volgende dag kregen we al een mooie preview met mooie momenten die vastgelegd waren op beeld. De reportage geeft een mooi beeld van ons leven als gezin. We vonden het contact met Karen heel fijn en zijn super blij met de foto’s!

–Susan

DAY IN THE LIFE. NIETS GEPOSEERD. GEWOON ECHT.

MINI

3 uur aanwezig

professionele selectie en nabewerking

+ Reiskosten in NL
+ Verhaallijn linnen/faux leer album. 15×15449

HALVE DAG

5 uur aanwezig

Professionele selectie en nabewerking
Een persoonlijke foto galerij, om je foto’s uit te downloaden

+ Reiskosten in Nederland
+Verhaallijn linnen/faux leer album. 15×15.


699

VOLLEDIGE DAG

10 uur aanwezig

Professionele selectie en nabewerking
Een persoonlijke foto galerij, om je foto’s uit te downloaden

+ Verhaallijn linnen album 20×20 en meer blz
+ Reiskosten in Nederland

1299

Ik breng een aantal uren met jullie gezin door om momenten van jullie dagelijks leven vast te leggen. Een day in the life is een documentaire sessie. Ik kom langs op een moment in jullie leven die je je zou willen herinneren, om foto’s te maken die echt belangrijk voor je zijn.

Deze speciale sessie vindt plaats bij jullie thuis, op een mooie locatie of op de camping.. och maar net waar jullie die dag zijn ;). We zullen een aantal uren samen doorbrengen en ik zal alle liefde, grillig -en gekkigheid vastleggen die in jullie dagelijkse leven bestaat. Deze sessies hebben als doel te laten zien hoe het werkelijk is. Hé en jullie mogen alles doen wat jullie normaal doen en wat jullie leuk vinden om te doen.  Een gewone dag heeft zoveel kleine momenten die de moeite waard zijn om te onthouden. De manier waarop je allerkleinsten zich aan je been vastklampen, hoe ze hun collectie speelgoed en knuffels mee sjouwen of hun hoofd op je borst leggen, jullie die onder het bed kijken of er monsters zijn, behoort binnenkort tot het verleden, dus laten we deze momenten documenteren voordat ze verdwijnen. 

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D