DAY IN THE LIFE

OMDAT HET VASTLEGGEN VAN HET DAGELIJKS LEVEN ZÓ BELANGRIJK IS!


De knuffel en de glimlach, misschien ook kattenkwaad of een driftbui. Momenten die alledaags zijn en daardoor zelden of nooit een plekje op de foto krijgen. Maar juist de gewone dingen blijken later uiterst waardevol. Met name voor kleine kinderen, die nu nog te jong zijn voor eigen herinneringen. Aan het dagelijkse leven, in alle kleine details. Jullie manier van samenzijn. Vastgelegd, zodat het niet vergeten wordt.

Al die ‘normale’ dagelijkse dingen vormen later een album vol jeugdherinneringen: zo waren jullie als gezin! Ik leg deze momenten met alle liefde voor jullie vast en laat er een mooi mini-abum en afgedrukte foto’s van maken.

Ik heb twee pakketten: rustige start hele dag

RUSTIGE START


Ik kom ‘s ochtends vroeg bij jullie langs en vertrek weer begin van de middag. Zo kan ik allerlei mooie momenten vastleggen: het samen wakker worden, ontbijten. Lunchen, middag dutje. De met speelgoed bezaaide vloer of zelfs de eerste keer zitten of staan! Boodschapjes doen of een blokje om. En helemaal leuk om de eerste dagen met een kleine vast te leggen! 

Rustige start is inclusief:
+ tot 4 uur fotografie
+ online galerij met alle nabewerkte beelden
+ mini-album
+ reiskosten in NL

550,-

.


HELE DAG


Een volledig verhaal! Aan het begin van de dag kom ik bij jullie en ik ga weer weg als het grootste deel van de dag erop zit. Zo kan ik zonder haast alles vastleggen wat zo belangrijk is voor jullie! Misschien willen jullie na het ontbijt wel vertrekken naar het strand, naar stal of zelfs naar de dierentuin. Hartstikke leuk! Vooral geen gehaast, we hebben de hele dag.

Hele dag is inclusief: 

+  tot 7 uur fotografie
+ online galerij met alle nabewerkte beelden
+ mini-album
+ reiskosten in NL

850,-

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D