DAY IN THE LIFE

Previous
Next

Documentaire gezinsfotografie!

Omdat het vastleggen van het dagelijks leven zó belangrijk is! De tijd vliegt, dat weten we allemaal.

DAY IN THE LIFE NEDERLAND

Ik ben gek op de gewone, kleine dingen in het leven. De staldiensten in de ochtend en knuffelen met m’n paard. De hond die naar mij toe rent als ik thuis om, spelen en gek doen met veel rare bewegingen en geluiden. Mijn man die gewoon lekker naarst mij zit, m’n hand vast houdt, de gordijnen opengooien en samen ontbijten en koken. Wandelingen door het bos, de duinen en langs de zee of fietsen in de regen met de hond achterop. Op bezoek bij ouders en samen eten, mijn ouders die met de hond spelen, de vaatwasser uitruimen terwijl hij heel nieuwsgierig toekijkt hehe maar ook gewoon een simpel kop verse thee. Zoveel kleine en vooral ook gewone dingen die maken wie ik ben, die de dagen mooi en speciaal maken en zoveel waarde hebben doordat alles met de tijd veranderd. Bij een day in the life shoot, breng je al deze kleine speciale dingen die jullie echt jullie maken naar voren, ze laten jullie zien maar ook het moment waarin jullie leven en de omgeving die daar bij hoort. 

De shoots zijn voor jullie zo eenvoudig als wat,  geen poseren, geen uitgebreide locatie onderzoeken en hard nadenken over wat je aan moet en welk tijdstip het beste is. 

Peter & Josina
Lees verder
Voor een shoot ben je bij Karen zeker op het juiste adres! Leuke fotografe die ontzettend leuk omgaat met kinderen, ontspannen setting wat je terug ziet in de foto’s en een hele mooie serie foto’s. Door de ontspannen setting en creatieve ideeën van Karen, krijg je foto´s die net even anders zijn dan anders.
Susan
Lees verder
Karen is bij ons thuis geweest voor een day in the life shoot. De shoot was heel relaxt, gewoon lekker ons eigen ding doen en ondertussen maakte Karen mooie foto’s! De volgende dag kregen we al een mooie preview met mooie momenten die vastgelegd waren op beeld. De reportage geeft een mooi beeld van ons leven als gezin. We vonden het contact met Karen heel fijn en zijn super blij met de foto’s!
Mirjam
Lees verder
Karen heeft een geweldige day in the life shoot met ons gezin gedaan. Ik ben enorm verrast over de creativiteit van de foto’s. Een geweldige herinnering om later op terug te kijken. Bedankt Karen!
Previous
Next

Tarieven.

  • Klein momentje uit het leven – 1,5 uur €225

    Dit is een inleiding in documentaire fotografie en deze kan qua tijd plaatsvinden rond jullie favoriete gezinsactiviteiten in huis en tuin of een bezoek aan een favoriete plek waar je bijvoorbeeld lekker gaat picknicken.

  • Ochtend of middag in het leven – 4 uur €495

    Dit is de basis day in the life. Hier kom ik op een ochtend of middag in het weekend, of na schooltijd tot bedtijd, je routines, favoriete activiteiten en rustige momenten vastleggen.

  • Jaar in het leven €1325

    Dit is niet één shoot, dit zijn er vier van 3 uur in een jaar met dus in totaal 12 uur fotografie. Voor het documenteren van verandering en groei. Voor de kraamweek en verjaardagen, voor de gewone zondagmiddag, de jaarlijkse familie dag of juist de eerste verjaardag. Je kan zelf kiezen voor welke dagen je de shoots gebruikt en jullie krijgen van mij een verhaalboekje.

Wat jullie krijgen:

– Het echte leven vastgelegd, zoals het gebeurd
– Fotografie recht uit het hart 
– Alle bewerkte foto’s & dat zijn er een boel
– Selectie & Editing tijd
– Grote preview met highlights in jullie mailbox.
– Online galerij met de foto’s op hoge resolutie
– inclusief BTW.
Bekijk hier tips voor jullie day in the life

 

Ik werk doordeweeks en in het weekend. Voor het laats genoemde, regen ik geen verhoogd tarief. Shoots zijn exclusief reiskosten vanaf 9611 is het €0,35 per km.

Fotoalbum & softcover boeken

Blog at WordPress.com.

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D