DAY IN THE LIFE

Previous slide
Next slide

Documentaire gezinsfotografie!

Omdat het vastleggen van het dagelijks leven zó belangrijk is! De tijd vliegt, dat weten we allemaal.

DAY IN THE LIFE NEDERLAND

Ik ben gek op de gewone, kleine dingen in het leven. De staldiensten in de ochtend en knuffelen met m’n paard. De hond die naar mij toe rent als ik thuis om, spelen en gek doen met veel rare bewegingen en geluiden. Mijn man die gewoon lekker naarst mij zit, m’n hand vast houdt, de gordijnen opengooien en samen ontbijten en koken. Wandelingen door het bos, de duinen en langs de zee of fietsen in de regen met de hond achterop. Op bezoek bij ouders en samen eten, mijn ouders die met de hond spelen, de vaatwasser uitruimen terwijl hij heel nieuwsgierig toekijkt hehe maar ook gewoon een simpel kop verse thee. Zoveel kleine en vooral ook gewone dingen die maken wie ik ben, die de dagen mooi en speciaal maken en zoveel waarde hebben doordat alles met de tijd veranderd. Bij een day in the life shoot, breng je al deze kleine speciale dingen die jullie echt jullie maken naar voren, ze laten jullie zien maar ook het moment waarin jullie leven en de omgeving die daar bij hoort. 

De shoots zijn voor jullie zo eenvoudig als wat,  geen poseren, geen uitgebreide locatie onderzoeken en hard nadenken over wat je aan moet en welk tijdstip het beste is. 

Peter & Josina
Lees verder
Voor een shoot ben je bij Karen zeker op het juiste adres! Leuke fotografe die ontzettend leuk omgaat met kinderen, ontspannen setting wat je terug ziet in de foto's en een hele mooie serie foto's. Door de ontspannen setting en creatieve ideeën van Karen, krijg je foto´s die net even anders zijn dan anders.
Susan
Lees verder
Karen is bij ons thuis geweest voor een day in the life shoot. De shoot was heel relaxt, gewoon lekker ons eigen ding doen en ondertussen maakte Karen mooie foto's! De volgende dag kregen we al een mooie preview met mooie momenten die vastgelegd waren op beeld. De reportage geeft een mooi beeld van ons leven als gezin. We vonden het contact met Karen heel fijn en zijn super blij met de foto's!
Mirjam
Lees verder
Karen heeft een geweldige day in the life shoot met ons gezin gedaan. Ik ben enorm verrast over de creativiteit van de foto's. Een geweldige herinnering om later op terug te kijken. Bedankt Karen!
Previous
Next

Tarieven.

Geen geposeerde foto’s, er is niets dat moet. Het is een waardevolle documentaire shoot waarin jullie gezin naar voren komt precies zoals het is, op dit punt in jullie leven. Deze foto’s laten niet alleen zien hoe jullie er uit zien, hiermee wordt vastgelegd hoe jullie zijn! Prachtig vastgelegde herinneren. Voor nu én voor later.

 Shoots zijn exclusief reiskosten €0,35 per km vanaf postcode 9611 (zondag toeslag 15)

Wat jullie krijgen:

– Het echte leven van jou gezin vastgelegd zoals het gebeurd
-Alle bewerkte foto’s in mij herkenbare kleurrijke en contrastrijke stijl
– preview binnen een week
– online fotogalerij waar je de foto’s kunt bekijken, delen en downloaden
– Slideshow
– Harmonica fotoboekje

 Extra harmonica fotoboekje €28
12 tot 16 foto’s
Velvet cover
keuze uit verschillende opdrukken

Karen heeft een geweldige Day in the life shoot met ons gezin gedaan, ik ben enorm verrast over de creativiteit van de foto’s. Een geweldige herinnering om later op terug te kijken. Bedankt Karen!

– Mirjam
Karen is bij ons thuis geweest voor een Day in the life. De shoot was heel relaxt, gewoon lekker ons eigen ding doen en ondertussen maakte karen mooie foto's! Mooie momentem die vastgelegd waren op beel;. De reportage geeft een mooi beeld van ons leven als gezin we vonden het contact met Karen super fijn en zijn super blij met de foto'S! -Susan

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D