FOTOSHOOT

Fotoshoot!

Geen Standaard Geposeerde Fotoshoot. Gewoon Hartstikke Relaxed.

GEZINNEN. BABY’S. ZWANGERSCHAP. STELLEN

Op de foto gaan is natuurlijk leuk maar boven alles enorm waardevol. Geen geposeerd gedoe, lekker bij jullie thuis of op locatie. Voor sessies thuis gaan we het hele huis door, om zo alle mooie plekken te benutten. Voor sessies op locatie kiezen we een mooie plek uit. Ik hou het zo natuurlijk mogelijk, lekker vrij maar vooral ook lekker relaxed en gezellig. Samen knuffelen, een beetje pesten. Door de plassen stampen, kietelen. Sandwich faces en de slappe lach. Momenten om te bewaren, om vast te laten leggen. 

Veronique
Lees verder
Topfotografe. In alle rust en met gevoel voor humor hebben we een geweldige shoot gehad. Ik ben blij met de foto’s. Ze zijn prachtig en ik krijg van veel vrienden en kennissen ook spontaan hele positieve reacties op mijn nieuwe profielfoto. Als je iemand wilt voor een kwalitatieve fotoshoot raad ik absoluut Karen aan, ze is het zeker waard! 🙂
Désirée & Sievert
Lees verder
Ik had altijd al een loveshoot willen doen. Na heel wat zoeken vond ik Karen. Ik besloot onze shoot bij haar te boeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. Karen heeft een vlotte babbel waardoor je snel op je gemak bent en dan krijg je erg natuurlijke en prachtige foto’s! Dankjewel Karen!
Gineke, Nico, Noeva, Thijn en Finn
Gineke, Nico, Noeva, Thijn en Finn
Lees verder
Super blij met de prachtige foto’s die Karen gemaakt heeft! Wij waren 12,5 getrouwd en Karen heeft deze dag op een mooie manier voor ons vast gelegd. En wat een enthousiaste en lieve meid, Karen super bedankt!
Marijek + de fam
Marijek + de fam
Lees verder
Wij hebben Karen leren kennen via Earlybirds, waarbij ze prachtige foto’s heeft gemaakt van onze tweeling. Onlangs heeft ze foto’s gemaakt van onze hele familie in de natuur. Karen maakt foto’s van het moment, geen geposeerde stijve kiekjes. Wij zijn er erg blij mee!
Ilona
Ilona
Lees verder
Super leuke shoot gehad ! Karen weet een super ontspannen sfeer neer te zetten. Je vergeet bijna dat ze continu foto’s aan het maken is .. De foto’s stralen liefde uit, precies zoals we wilden.. We zijn er super blij mee en kunnen haar echt aanbevelen
Inge
Inge
Lees verder
Enorm blij met onze foto’s van de Loveshoot. We hadden nog nooit zoiets gedaan en wisten niet wat we moesten verwachten, maar Karen heeft ons er super door heen geloodst! Prachtige sfeer foto’s, heel puur!
Jeffrey
Jeffrey
Lees verder
Super leuke fotoshoot gehad met Karen! Ze neemt de tijd en staat heel erg open voor eigen inbreng voor foto’s. En legt de spontane acties perfect vast! Wij raden Karen zeker aan!!
Ilona & Martijn
Ilona & Martijn
Lees verder
Ka is een aanrader! Vriendelijk, gezellig en gewoon dr zelf. Je voelt je direct op je gemak en het maken van de foto’s heerlijk ontspannen. Geen stijve en nerveuze foto’s. Nee gewoon moment opnames van de momenten die je net niet verwacht en toch de mooiste foto’s worden. Super ! Als topje op de ijsberg zijn de foto’s nog 10 keer zo mooi geworden als verwacht echt wauw.
Sabrine
Sabrine
Lees verder
Geweldige lastminute zwangerschaps-shoot gehad met Karen in de sneeuw! Veel gelachen en het resultaat is echt super! Spontane pure foto’s die ik met veel trots kan laten zien. Dankjewel Karen!!
Paula
Paula
Lees verder
Het was een erg fijne en vlotte shoot met Karen. Ook de service achteraf is uitstekend, dit ging allemaal erg vlot. En in tegenstelling tot andere shoots krijg je na afloop ALLE foto’s, een groot voordeel zo kun je rustig zelf beoordelen welke foto’s je wilt gebruiken
Pien
Pien
Lees verder
Erg gezellige spontane vrouw. Foto’s zijn heel mooi geworden!
Previous
Next

Tarieven.

  • Volledige fotoshoot €215

    Voor jullie als stel, gezin, newborn en zwangerschap. Een standaard fotosessie als deze is voor 1 tot en met 6 personen en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Soms wat korter en soms wat langer net hoe het loopt 🙂 Ze vinden thuis of op locatie plaats en huisdieren zijn welkom! Oh en zoals je gewend bent, ontvangen jullie binnen 5 alle bewerkte foto’s

  • Volledige fotoshoot + klein fotoboekje + reiskosten €375

    Minialbum (15×15) met 12 pagina’s. Dit is inclusief opmaak en verzendkosten. Ik stop zoveel mogelijk foto’s in dit boekje van de shoot als dat erin passen. Het minialbum kan je ook upgraden naar een groot album.

  • Tips voor jullie fotoshoot Klik hier

TIJD VOOR FOTO’S, STUUR EEN BERICHTJE!


MINI ALBUMS
MINI ALBUMS
Previous
Next

Blog at WordPress.com.

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D