WAARDEVOLLE MOMENTEN IN
DOCUMENTAIRE GEZINSFOTOGRAFIE

Het dagelijks leven vastleggen. De tijd vliegt, dat weten we allemaal

Wist je al he, kinderen groeien hard; En soms… soms zou je willen dat je even op de pauzeknop kon drukken of even terug kon naar dat ene moment. Ik wil je daarbij helpen: met mijn fotografie help ik je om niet te vergeten hoe deze momenten voor jullie voelen.

Niks moet, alles mag. Bij een day in the life shoot breng ik alle kleine dingen die jullie, echt jullie maken naar voren. Die kleine en oh zo vluchtige momenten, die zulke belangrijke herinneringen zullen worden. Het is een dag waarop ik toevallig een dagje meeliep. Samen brullen van het lachen, net op tijd komen voor sporten, de tandenpoets struggles, een huilbui om omdat je je jas aan moet terwijl het regent maar je dat niet wil. Geen poseren, geen uitgebreide kleding onderzoeken en hard nadenken over waar en hoe laat het beste is. Nee, gezichten vol met chocopasta, lui op de bank, knuffelend met de hond en jullie eigen voor het slapen gaan ritueeltje. Jullie, gewoon zo heerlijk zoals jullie zijn.

PARAGRAAF FOTO. day in the life fotoshoot, omslag

Fotoshoot van jouw dagelijkse leven

‘Day in the life’ shoots zijn voor je gezin en de mensen om jullie heen. Shoots zijn exclusief reiskosten €0,35 per km vanaf mijn postcode 9611 

Tarieven day in the life

Moment in het leven
- 3 uur

Drie uur van jullie ochtend of middag op beeld van alledaagse kleine momenten tot grote avonturen! Niet de standaard fotoshoot, een day in the life is anders: niks moet, alles mag

Halve dag in het leven
- 6 uur

Geen geposeerde foto’s, er is niets dat moet. Het is een waardevolle documentaire shoot waarin jullie gezin naar voren komt precies zoals het is, op dit punt in jullie leven. Deze foto’s laten niet alleen zien hoe jullie er uit zien, hiermee wordt vastgelegd hoe jullie zijn! Prachtig vastgelegde herinneren. Voor nu én voor later.

Een fragment uit het leven
- 1 uur

Perfecte kleine activiteiten zoals een verjaardag en uitstapjes naar het park of naar zee.

Wat je krijgt, altijd:

Een geweldige herinnering
Karen heeft een geweldige Day in the life shoot met ons gezin gedaan, ik ben enorm verrast over de creativiteit van de foto's. Een geweldige herinnering om later op terug te kijken. Bedankt Karen!
- Mirjam
Bij ons thuis
Karen is bij ons thuis geweest voor een Day in the life. De shoot was heel relaxt, gewoon lekker ons eigen ding doen en ondertussen maakte karen mooie foto's! Mooie momentem die vastgelegd waren op beel;. De reportage geeft een mooi beeld van ons leven als gezin we vonden het contact met Karen super fijn en zijn super blij met de foto'S!
- Susan