IK ALS FOTOGRAAF VOOR
CREATIEVE ONDERNEMERS

Je persoonlijke merk, is jezelf open stellen. Ook voor de camera.

Als je een creatieve ondernemer bent, heb je waarschijnlijk gehoord over het belang van het hebben van een persoonlijk merk. Én of je het nu weet of niet, je bent er waarschijnlijk al één aan het maken want in deze tijd, de tijd van sociale media, zijn we eigenlijk altijd bezig met een bepaald beeld opbouwen. Met elke nieuwe afbeelding die we plaatsen en elke opmerking die we delen, worden we ons eigen persoonlijke merk.

Laat je authentieke zelf maar zien en laat degenen die niet in lijn zijn met jou dromen en waarden gaan. Stel jezelf open voor het publiek dat wel contact met je maakt, die alleen jou wil hebben.

En laten we wel wezen je zit vol passie in het werk wat je uitvoert, je zal alles geven om je passie na te streven en je heb unieke vaardigheden op dit gebied die anderen nodig hebben. Je deelt je kennis, ervaring en capaciteiten en dat is speciaal!

PARAGRAAF FOTO_1

Brandingshoot voor jou als ondernemer

Ik geloof in de kracht van brandingshoots. Voor mij zijn ze het totaalplaatje. Ze laten zien welk werk je verricht, wat je maakt, waar je passies liggen, fijne details en andere extra’s die je vanuit je persoonlijkheid wilt overbrengen naar je doelgroep. Zulke reportages komen het beste tot z’n recht wanneer je meerdere uren boekt.

Creatieve ondernemer shoots zijn voor één of meerdere personen/ team. Shoots zijn exclusief €0,35 per km reiskosten vanaf mijn postcode 9611 (zondag toeslag 15%).

Tarieven fotoshoot

Basis brandshoot

Deze shoot duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Er is tijd voor portretten, details en werkfoto’s. We hebben een telefonische/online intake en brainstormsessie. Je ontvangt van mij alle bewerkte foto’s in mijn kleur en contrastrijke fotografie stijl

Extra uur voor brandshoot

Boek het aantal uren die je nodig hebt om jezelf, je werkproces en producten te laten vast leggen.
Wooowoowoo Ik vind dit leeukk!
OH MY GOD, wat een mooie foto's! Haleluja karen wat doe je mij aan, wooowoowoo Ik vind dit leeukk! Zit gewoon te janken! Ben zo onwijs blij met de foto's. Wauw. Alles valt op z'n plek, met wat ik in mijn hoofd heb, en dat je dat zo ontzettend mooi hebt weten vaste te leggen is echt waanzinnig!
- Ingrid
Prachtige beelden als eindresultaat. Ik vind dit leeukk!
Wat een topfotograaf, Je op je gemak laten voelen, de juiste echte emotie vast leggen en de kleuren gebruiken zoals ze zijn. Geen poespas, gewoon echt! Prachtige beelden als eindresultaat. Dankjewel!
- Madame Laurine
Ik vind jouw manier van werken tof
Karen die foto's zijne echt geweldig! Echt heeel vet! Ik vind jouw manier van werken tof, je artistieke randje qua compositie vind ik tof en de kleuren zijn echt prachtig! (hartje ogen). Ze zijn echt heel mooi tijdloos ook, geen heftige bewerkingen maar wel romantisch en sfeervol, echt perfect. Heel heel gaaf gedaan!
- Melissa
Ik vind jouw manier van werken tof
Karen is een supere leuke en enthousiaste fotografe. Haar passie voor haar vak is terug te zien in de prachtige beelden die ze maakt. Haar foto's zijn heel puur en natuurlijk, Ik vond het ontzetten fijn om met haar te mogen werken.
- Jippey media
Een fantastisch resultaat!
Karen heeft bij ons een bedrijfsreportage gemaakt. Snel, gezellig, professioneel en met een fantastisch resultaat! Wij zijn overtuigd van de talenten van karen.
- Country camp