CREATIEVE ONDERNEMERS

Hé Creatieveling!

Ik hou er van als foto's mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto's met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.

FOTOGRAAF VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS

Karen, creatieve ondernemer 😉

Als je een kunstenaar of creatieve ondernemer bent, heb je waarschijnlijk gehoord over het belang van het hebben van een persoonlijk merk. En of je het nu weet of niet, je bent er waarschijnlijk al één aan het maken want in deze tijd, de tijd van sociale media, zijn we eigenlijk altijd bezig met een bepaald beeld opbouwen.  Met elke nieuwe afbeelding die we plaatsen en elke opmerking die we delen, worden we ons eigen persoonlijke merk. 

Laat de angst los én ja die hebben we en kennen we allemaal. Er zijn zoveel blokkades als het gaat om het tonen van onszelf en het openstellen van onze ware ik aan de wereld. Angst voor oordeel, dat we niet zullen slagen of dat mensen ons werk niet zullen begrijpen, of geen verbinding zullen maken met onze passies. Alleen al de gedachte aan een andere uitkomst dan verwacht kan ons ervan weerhouden te laten zien wat we echt voelen. Voor de één komt het heel natuurlijk en voor de ander is het jezelf laten zien hard werken.  Laat je authentieke zelf naar zien en laat degenen die niet in lijn zijn met jou dromen en waarden gaan. Stel jezelf open voor het publiek dat wel contact met je maakt.

 

En laten we wel wezen je zit vol passie in het werk wat je uitvoert, je zal alles geven om je passie na te steven en je heb unieke vaardigheden op dit gebied die andere nodig hebben. Je deelt je kennis, ervaring en capaciteiten en dat is speciaal.

Lees Meer Over Mij

Ria (jullie moment trouwambtenaar)
Lees verder
Al een paar keer met Karen mogen samenwerken. Zij ziet net die dingen die een foto zo mooi maakt. Daarbij is Karen ook nog eens prettig in de omgang en stelt personen op hun gemak vooral door haar tomeloze humor. Echt een Top wijf.
Madame Laurine
Lees verder
Wat een top fotograaf!! Je op je gemak laten voelen, de juiste echte emotie vast leggen en de kleuren gebruiken zoals ze zijn. Geen poespas, gewoon echt! Prachtige beelden als eindresultaat. Dankjewel!
Athena (yoga.athena)
Lees verder
Karen is a great photographer, I had a lovely time during the photoshoot and she made sure to make me feel comfortable in front of the camera. She also arranged to find a lovely location, and was very timely in providing the finished photos afterwards, which are beautiful! Great talent and professionalism.
Country Camp
Lees verder
Karen heeft bij ons een bedrijfsreportage gemaakt. Snel, gezellig, professioneel en met een fantastisch resultaat! Wij zijn overtuigd van de talenten van karen.
Previous
Next

Tarieven.

Ik geloof in de kracht van brandingshoots, voor mij zijn ze het totaal plaatje ze laten zien welk werk je verricht, wat je maakt, waar je passies liggen, details en andere extra’s die je vanuit je persoonlijkheid wilt overbrengen naar je onderneming. Zulke reportage komen het beste tot z’n recht wanneer je meerdere uren boekt.

Creatieve ondernemer shoots zijn inclusief:

– één of meerdere personen.
– Brainstormsessie en tussentijds overleg.
– Online download galerij.

OH MY GOD, wat een mooie foto's! Haleluja karen wat doe je mij aan, wooowoowoo Ik vind dit leeukk! Zit gewoon te janken! Ben zo onwijs blij met de foto's. Wauw. Alles valt op z'n plek, met wat ik in mijn hoofd heb, en dat je dat zo ontzettend mooi hebt weten vaste te leggen is echt waanzinnig! – Ingrid Wat een topfotograaf, Je op je gemak laten voelen, de juiste echte emotie vast leggen en de kleuren gebruiken zoals ze zijn. Geen poespas, gewoon echt! Prachtige beelden als eindresultaat. Dankjewel! -madame laurine Karen die foto's zijne echt geweldig! Echt heeel vet! Ik vind jouw manier van werken tof, je artistieke randje qua compositie vind ik tof en de kleuren zijn echt prachtig! (hartje ogen). Ze zijn echt heel mooi tijdloos ook, geen heftige bewerkingen maar wel romantisch en sfeervol, echt perfect. Heel heel gaaf gedaan! – Melissa Karen is een suoere leuke en ethousiaste fotografe. Haar poassie voor haar vak is terug te zien in de prachtige beelden die ze maakt. Haar foto's zijn heelpuur en natuurlijk, Ik vond het ontzetten fijn om met haar te mogen werken. Jippey media Karen heeft bij ons een bedrijfsreportage gemaakt. Snel, gezellig, professioneel en met een fantastisch resultaat! Wij zijn overtuigd van de talenten van karen. -Country camp

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D