CONTACT

“IEDEREEN OP ONZE BRUILOFT VOND JE TE GEK!”

– Marieke & Thomas, plus de gasten 😉


KVFOTO – Karen Velleman Fotografie
Groningen
T. 06 24 67 99 23
E. hallo@kvfoto.nl
KVK. 5989310

Wanneer je een berichtje verstuurd, zal er een bevestiging verschijnen waarin staat dat het berichtje verzonden is. Ik antwoord altijd binnen 48 uur is dat niet gebeurd bel/app mij, want dan heb ik je bericht helaas niet ontvangen of mijn antwoord zit inmiddels in je SPAMBOX.

IN ALLE RUST & MET GEVOEL VOOR HUMOR

“Top fotografe. In alle rust en met gevoel voor humor hebben we een geweldige shoot gehad. Ik ben blij met de foto’s. Ze zijn prachtig en ik krijg van vele vrienden en kennissen ook spontaan hele positieve reacties op mijn nieuwe profiel foto. Als je iemand wilt voor een kwalitatieve fotoshoot raad ik absoluut Karen aan, ze is het zeker waard!”

– Veronique

Wat een top fotograaf!! Je op je gemak laten voelen, de juiste echte emotie vastlegen en de kleuren gebruik zoals ze zijn. Geen poespas, gewoon echt! Prachtige beelden als eindresultaat. Dankjewel!

-Madame Laurine (www.madamelaurine.nl)

Wauw wauw wauw mijn complimenten voor de super mooie foto’s die je hebt gemaakt. Was er gewoon stil van

Klasien & Mike

Super fijne trouwfotograaf, toen ik haar ontmoette was ik direct onder de indruk van de uitstraling van haar foto’s en albums. Ze weet op een ongedwongen manier precies de juiste momenten vast te leggen. Wij hebben echt genoten van haar aanwezigheid op onze “grote dag” en we raden ieder ander aan met Karen in gesprek te gaan voor een trouw-reportage! Wij vonden het ook prachtig dat ze naast mensen ook dieren fantastisch kan vastleggen op de foto, we hebben mooie herinneringen van onze trouwdag weten vast te leggen door Karen Velleman en zijn haar daar erg dankbaar voor.
– Rosanne & Sikko

Fantastische bollebuikenshoot gehad! Karen is direct een klik mee en lekker ls. Mijn virend die een beetje camera schuw is komt ook uit zijn schulp en het zijn eigenlijk allemaal grandioze foto’s geworden! Mooie belichting met de avondzon, erg dromering en romantisch. Verheug mij nu al op de newbornshoot!!

-Laura & Dennie

Karen is heel professioneel, en in omgang is ze heel lief, sociaal grappig en spontaan. Je merkt bijna niet dat je een trouwfotograaf hebt. Ze maakt op de juiste momenten de perfecte foto’s. We kijken met veel plezier terug naar de foto en denken dan: oh waaw ja toen gebeurde dit of toen was dit en dat. Het was een geweldige dag met Karen aan onze zijde.

-Marije & Albert

Ik wilde graag een zwangerschapsshoot maar dan anders, Ka wist precies wat ik wilde.

– Amy

We received our photo’s and album <3 Love it! I even cried when i saw the album. looks amazing! All the photos are so beatifull! The quality of the photos is really great! Thank you so much fot your effort to make our wedding album and all the photos!
Robbert & Meyre

Karen heeft een geweldige day in the life shoot met ons gezin gedaan. Ik ben enorm verrast over de creativiteit van de foto’s. Een geweldige herinnering om later op terug te kijken. Bedankt Karen!

– Mirjam

Ka is een erg gezellige en geduldige fotograve die zelfs van een zeer ongeduldig paard prachtige foto’s kan maken. Ik had echt waardeloze foto’s verwacht doordat mijn paard z’n complete trukendoos opentrok, maar karen bleef rustig, stelde mij op m’n gemak en het resultaat is verbluffend! heel blij!

– Linda

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: