Trouwalbum informatie

Ik snap natuurlijk dat jullie de foto’s in een mooi album willen hebben en dat kan! Jullie kunnen een album volledig zelf samenstellen, mochten jullie dat willen. Op die manier kiezen jullie zelf de foto’s, de aantallen, opdrukken en soorten materialen kiezen. Zo kunnen jullie gemakkelijk jullie bruiloft herbeleven, in een album die jullie graag willen.

Trouwalbums!

De beste manier om je trouwdag terug te kijken is je trouwalbum.

DE KLASSIEKER

 DOOR MIJ ONTWORPEN, MOOIE DIKKE BLADZIJDEN & HANGEBONDEN

Hoe werkt het?

Het uitkiezen.

Jullie kiezen zelf jullie favoriete foto’s voor in het album, daarnaast kunnen jullie verschillende opties kiezen voor jullie album

 

Het ontwerp.

Nadat ik jullie favoriete foto’s en keuzes heb ontvangen ga ik aan de slag met het ontwerp. Jullie ontvangen van mij een (digitale) proefdruk en kunnen dan feedback geven. 

Bestellen en opleveren.

Nadat jullie feedback hebben gegeven en ik alles heb doorgevoerd lever ik het ontwerp op aan de leverancier. Vanaf het punt dat ik het ontwerp heb aangeleverd duurt het gemiddeld 6 tot 8 weken voordat jullie album bij mij arriveert. Dan doe ik een laatste controle voor ik hem naar jullie toestuur (ophalen mag ook, juist heel gezellig)

Om jullie albums dus echt zo te maken zoals jullie willen zijn talloze kleuren opties, Linnen, Leer, Hout & velvet.  Uv-prints voor jullie namen of eigen ontwerp. Jullie kunnen kiezen hoeveel pagina’s jullie willen, hoe groot het album moet worden maar ook of jullie ouder albums erbij willen hebben.

 

OMSLAG OPTIES VOOR DE KLASSIEKER

BESTEL FORMULIER VOOR DE KLASSIEKER


Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: