Bruiloft Norbert & Evite // EM2 Groningen

by 

Norbert & Evite, oh wat merkte je de heledag dat deze twee gek op elkaar zijn. De ochtend begon relaxed thuis, waar evite zich klaarmaakte met haar moeder, zusje en vader. Samen maakte ze haar sieraden klaar en deed haar vader deze om. Mooie momenten!

FOTO’S & PICKNICKEN

Lekker foto’s gemaakt bij het suikerunie terrein met aansluitend een lekkere picknick in het stadspark. Waar Evite het niet eens was met de ganzen maar de ganzen het wel met hun broodkruimels hahaha. Voor de ceremonie zou beginnen, raadde ik ze aan nog even heerlijk te toeren in hun trouwauto, de tijd was er wel. gemiste kans om het niet te doen 😉

URBAN FESTIVAL BRUILOFT

Beide wisten het tijdens onze eerste ontmoeting al, het zou een festival bruiloft worden, lekker relaxed met kiddo’s erbij, met beweging, bbq en een drankje en dat bleek perfect op de laatste zomerdag van het jaar!

EM2

De ceremonie vond plaats in de em2, feestelijke kleuren, relaxte sfeer. Aansluitend hapjes, drankjes, ijscokar, optredens, zonnetje en natuurlijk die bbq waar ik het over had.

LIFTEN NAAR DE KERK

De trouwauto was weg en zo geschiedde het, zoals ze altijd al hadden gedaan als ze op reis gingen. Liftend naar de kerk, binnen no-time opgepikt en gedropt voor de lutherse kerk. fantastisch toch. Na deze prachtige plechtigheid, was het tijd voor de laatste foto en hun wandeling naar de pudding fabriek om keihard te feesten!

Geef een reactie

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: