Ode aan de winter

by 

Ja! je Leest het goed! Niet in de zomer, niet in de lente of de herfst maar in de winter maar Karen ik wacht liever tot de lente weer begint. Neeeee! niet doen want de winter is prachtig!

De wintertijd is aangebroken. De feestdagen zijn dan nu toch echt voorbij en het is tijd voor koude wind en voor de liefhebber warme choco. Het is bij uitstek de stillere periode in het jaar van elke fotograaf of ze nu zelf vakanties inplannen of niet haha. Naast mij zijn er vele andere fotografen die de winter niet willen overslaan. Nu snappen wij wel dat jullie liever een zonnetje bij jullie fotosessie hebben. Maar ik.. nou ik ben helemaal gek op de winter en wil jullie laten zien hoe prachtig dit seizoen is voor je trouwerij en fotosessie! Geen excuses meer want hier zijn  4 redenen om JUIST in de winter te boeken!

ZOOO SFEERVOL
Oh man, ooit naar buiten gekeken of geweest in de winter. In de winter hebben we alle excuus om bekers choco met slagroom te verorberen, samen te knuffelen, heerlijk in te stoppen in kleedjes op avontuur te gaan zonder pottenkijkers  en heb je een goed gekeken het is een heus sprookje, alles bevroren en misschien kans op sneeuw, mist in de ochtenden en de avonden, de meest prachtige op en ondergaande zon en wellicht een heerlijk kampvuurtje. Moet ik nog even doorgaan? Ik ben verkocht!

KOUD EN DUS EEN WINTERJAS AAN? NEE HOOR!
Laagjes, heel veel laagjes dat is het antwoord. Ik ben zelf gek op het dragen van laagjes en heb juist wanneer het warmer word een enorme uitdaging met wat ik dan nu weer moet aantrekken, dat betekend dat ik je uitstekend kan helpen met het coördineren van je kleding haha. Wollen sokken aan en jullie zien er top uit en zijn bovenal warm want je staat echt niet de hele tijd stil 😉 

HET LICHT ZOVEEL IS MOOIER
Wat hoor ik dit vaak, het word prachtig weer de zon schijn en de lucht is strakblauw! Ja liever ik kan jullie wel verklappen dat ik daar helemaal niet zo blij word van die strakblauwe lucht. Direct zonlicht is namelijk ontzettend lelijk. In de zomer zet ik je toch zoveel mogelijk in de schaduw om de zon te ontwijken, overal harde schaduwen en laat alles zien wat je liever niet ziet, je weet wel wallen enzo! En weet je het licht in winter maak alles gewoon mooier en zachter. I love it!

NOG SNEL EVEN EEN GAVE FOTOSESSIE
Wilde je toch graag nog een fotosessie, het is minder druk dus je fotosessie kunnen we sneller inplannen YEAH! Stuur mij vooral een berichtje, ik ken super mooie plekjes!

Geef een reactie

Chat openen
1
Hé hoi!

Snelste manier om mij te bereiken, is even appen :D
%d bloggers liken dit: