Lieve allemaal, Ik ben Edith van der Laan en ik ben professioneel Bruidsstyliste van Charming. Ik ben gespecialiseerd in zowel Westerse als Arabische bruidskapsels en make-up stijlen.

Toen Karen mij vroeg een blog te willen schrijven voor op haar website, werd ik daar heel enthousiast van. Ik ken Karen van het mooie eiland Ibiza! Karen was daar aan het werk als fotografe en ik als bruidsstyliste. En hoe leuk is het, om dan zo’n lieve collega uit de trouwbranch te ontmoeten die ook nog eens bij je uit de regio blijkt te komen.

Liefde
Het mooi maken van een vrouw die omgetoverd wordt tot een prachtige bruid. Is zo eervol en mágisch om keer op keer mee te mogen maken. Daar komt echt de ongelofelijke liefde die ik voor mijn werk heb vandaan. Met heel veel liefde en passie help ik elke bruid de mooiste versie van

haarzelf stralen.

Haar en Make-up
Op het gebied van haar is heel veel mogelijk. Heb je kort haar en wil je eigenlijk een vol en lang bruidskapsel? Wees niet getreurd, want door gebruik van clip-in hairextensions van 100% humanhair, kan ik jou helpen aan jouw geliefde bruidskapsel.

Zo zal ik me een hele lieve opmerking/compliment nooit meer vergeten: “Je bent ten slotte de vrouw die van een pixie (kapsel). Een vol, maar nog belangrijker, echt een mooi kapsel heeft kunnen maken. That takes skills!” ~ Karen, bedankt voor deze woorden.

Make-up is ook een onmisbaar detail voor iedere bruid. Of je van jezelf gewend bent veel of weinig make-up te dragen, je wilt er op je allermooist uitzien. Door mijn brede assortiment aan producten kan ik jou helpen aan een mooie naturel look, of juist een extra glam bruidslook.

Wist je dat? 

  • Een goed fundament van je kapsel heel belangrijk is. Je het kan vergelijken als het bouwen van een huis zonder heipalen. Door de extra zorg en goede stevigheid die ik aan je kapsel geef, kan je genieten tot in de late uurtjes van jouw prachtige look. 
  • False lashes (kunstwimpers) jou als bruidje een extra stralend oogopslag kunnen geven? Deze kan ik voor je aanbrengen op de dag van de bruiloft zelf. 
  • Ook je moeder/ bruidsmeisjes/ vriendinnen/ oma, enz. Nadat ik met jou als bruidje klaar ben, bij mij terecht kunnen voor hun mooie haar en make-up look. Hoe gezellig, om de ochtend op deze manier met elkaar te beginnen.

Ben je op zoek naar een bruidsstyliste voor jouw bruiloft. Of wil je graag wat weer weten of zien van mijn werk? Neem rustig even een kijkje op mijn website www.Charmingbride.nl

Voor vragen kan je ook altijd bij mij terecht!

Liefs Edith

Geef een reactie